- 4,546
- 2,415
- 113
günaydın tebrikler suvat mi ulasacak burdanda ekmek cikmadi
günaydın tebrikler suvat mi ulasacak burdanda ekmek cikmadi
Bak kac oluyor sana diyorum ki benim hakkimda konusma adimi kullanma alinti yapma laftan anlamiyon mu?günaydın tebrikler suvat mi ulasacak burdanda ekmek cikmadi
ok.Bak kac oluyor sana diyorum ki benim hakkimda konusma adimi kullanma alinti yapma laftan anlamiyon mu?
Sinirlenme Suvatim boş yereBak kac oluyor sana diyorum ki benim hakkimda konusma adimi kullanma alinti yapma laftan anlamiyon mu?
boş yere değilde neyse.. haksizliğa adaletsizlige dayanamiyorm zaafımdir ayar olurum haksizlik yapan gorunceSinirlenme Suvatim boş yere
Uzatmayalım bro herkes diyeceğini demişboş yere değilde neyse..
Yav konunun sonunda gelmis ortaligi karistiriyor ayrica liste yok bisey yok joe kendisi secmis atmis anlamadim kiSinirlenme Suvatim boş yere
tmm uzarız sorun değil bugunun yarinida varUzatmayalım bro herkes diyeceğini demiş
Kim bu suat nerde yaşar forumda bir Suat ismi geziyor Hüsnü çobanın karısı Suat mıboş yere değilde neyse.. haksizliğa adaletsizlige dayanamiyorm zaafımdir ayar olurum haksizlik yapan gorunce
Bos yapma dost ilk okul 1 e mi gidyonKim bu suat nerde yaşar forumda bir Suat ismi geziyor Hüsnü çobanın karısı Suat mı
Adın mıydi yeminle bilmiyordum brom kusura bakmaBos yapma dost ilk okul 1 e mi gidyon
Rolde rol sahibi istediğini yapar haksızlık diyemeyiz bunaboş yere değilde neyse.. haksizliğa adaletsizlige dayanamiyorm zaafımdir ayar olurum haksizlik yapan gorunce
Aga yakinlarim oyle diyorda forumda herkes kullanmaya basladi bunlara ban attiricam yoneticilerle konusuyozAdın mıydi yeminle bilmiyordum brom kusura bakma
Bundan sonra adimi kullanmayin ka bu ne arkadas adimi kullanana isim soyisimle cevap bundan sonra puahhahaRolde rol sahibi istediğini yapar haksızlık diyemeyiz buna
Ancami uyandın la bro
Hani la ulasmadinBos yapma dost ilk okul 1 e mi gidyon
Serdar topraktepede geldiAncami uyandın la bro
Okuma yazma varsa joe ben uyurken yazmis 2 kjsiye üstte var mesajHani la ulasmadin
Kullanma dersen kullanmayiz puahahahBundan sonra adimi kullanmayin ka bu ne arkadas adimi kullanana isim soyisimle cevap bundan sonra puahhaha