- 94,782
- 50,967
- 113
Daha yaslanmama 18 sene var laTakiliyoz sende iyice yaslandin
Daha yaslanmama 18 sene var laTakiliyoz sende iyice yaslandin
Bol şansAtletico geldi baskete kaldı gelirse konu içinden 2-3 kişiye sabah ulaşırım uyurum büyük ihtimal.
Ben konuda deildim zaten dostum genel konuştum neyseki yasiyorsun yaşamama sevindim aramıza hoş geldin 😉Açıklama mi yaptım orta da etik olmayan durum yok mevzu kapandı bir de sana açıklama yapmayalım dost
Kazandı broBol şans
@Hayat1kumar kime yasladın dayıcım 😁Takiliyoz sende iyice yaslandin
AynenAçıklama mi yaptım orta da etik olmayan durum yok mevzu kapandı bir de sana açıklama yapmayalım dost
Ben suçlu cıkıyordum az daha roll takip ettik dıye 10 k para aldı o akşam uzadı gıttı sımdı basket sayıyor burdaBen konuda deildim zaten dostum genel konuştum neyseki yasiyorsun yaşamama sevindim aramıza hoş geldin 😉
Ölüm var dayı ölüm 😄 erken kalkcaz iş var kaçtım bende görüşürüz sercan abiBn zaten hayat burdan ibaret demedimki bro konuyu nerden nereye attın aw
Sen biraz daha kalsan adım sevim olcak git yat zibar her seferinde başka isim soyliyosun awÖlüm var dayı ölüm 😄 erken kalkcaz iş var kaçtım bende görüşürüz sercan abi
Ben konuya bakdimda açıklama falanda göremedim neyse salalim olmuş bitmiş.iyi geceler herkese bol sansAynen
Ben suçlu cıkıyordum az daha roll takip ettik dıye 10 k para aldı o akşam uzadı gıttı sımdı basket sayıyor burda
İyi geceler sergen abiSen biraz daha kalsan adım sevim olcak git yat zibar her seferinde başka isim soyliyosun aw
Yeneye elif dedin usta iyi gecelerİyi geceler sergen abi
Arkadasla Özelden konuştuk tatlıya bağlandı sanıyordum ama halen Sana şikayet etmesi enteresanBen konuya bakdimda açıklama falanda göremedim neyse salalim olmuş bitmiş.iyi geceler herkese bol sans
Suat roll noldu yine mi yattınYeneye elif dedin usta iyi geceler
Günaydın kanka tebrikler