Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kafayı Yemek Üzereyim

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,061
1,619
113
Geceden iki maç skor yazdim Sydney 3-3 Adelaide Melbourne kadınlar 1-3
İki maç 200 e 90k ya yakın para veriyordu. Borçlar bitecekti şeytan dürttü 3-3 zor diye sildim. Sabah bir baktım kadınlar gelmiş Sydney de az önce 3-3 bitti.
Kuponu değiştirip şöyle oynamıştım geceden kafamdan kaynar sular döküldü resmen ne güzel borçları odeyecektim. Şimdi moralim de 0IMG_20241220_140619.jpg

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,061
1,619
113
Siz siz olun bu işte fikir değiştirmeyin sonu hüsran olacağı varsa olur zaten. Bir daha ne kupon bozarım ne fikir değiştiririm.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,061
1,619
113
Diğer maç da geldi Fener 3-2 bitti ulan Fener be. Ne çektiysek senden geldi bize yine hüsran değiştirmesem alıyordum 90 k bu hali de 70 k civarı veriyordu :(((IMG_20241220_161658.jpg

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
2,728
113
Geceden iki maç skor yazdim Sydney 3-3 Adelaide Melbourne kadınlar 1-3
İki maç 200 e 90k ya yakın para veriyordu. Borçlar bitecekti şeytan dürttü 3-3 zor diye sildim. Sabah bir baktım kadınlar gelmiş Sydney de az önce 3-3 bitti.
Kuponu değiştirip şöyle oynamıştım geceden kafamdan kaynar sular döküldü resmen ne güzel borçları odeyecektim. Şimdi moralim de 0Ekli dosyayı görüntüle 683780
dost 2 haftadır bende veriyorum. ne spor ne slot ne canlı casıno. abi yatırdıgım parayı 20 tl yükseltemiyorum acayip yeme modunda siteler. hepsinde ayrı ayrı şikwler dönüyor

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,106
976
113
dost 2 haftadır bende veriyorum. ne spor ne slot ne canlı casıno. abi yatırdıgım parayı 20 tl yükseltemiyorum acayip yeme modunda siteler. hepsinde ayrı ayrı şikwler dönüyor
Yılın son kazıklarını atıyorlar🤣🤣

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
529
309
63
Bu duygu çok farklı. Okurken üzüldüm. Ayrıca 3 farkı skor tahmininde isabet sağlamak da , ayrı bir tecrübe ve hissiyat gerektiren bir durum.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,061
1,619
113
Yine bir husran daha şaka gibi ya Lazio atar iptal olur Barça dünyaları kaçırır 2 olmaz. Ulan bir haftada üçüncü kez böyle kaçıyor elimden. Ne yapsak nafile

IMG_20241222_011251.jpg

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
149
67
28

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,061
1,619
113
La kardeş sen değişik misin? Ayrı ayrı bassana misli. Bir de sistem yap geç.
tshminlerin müthiş, ama kendine yazık etmişsin.
Dostum ben şuan mecburen böyle denemek zorundayım birkaç ay önce almıştım vbetten ama maks oran olduğu için tufaya geldik ve az vermişti. Normalde 2 k oranı 1 k oran saymıştı vbet. Ve 50-60 TL bet civarına hiçbir şeye yaramadi. Şuan borcum olduğu için 200-300 böyle deniyorum. Hissiyat meselesi olacağı varsa olacaktır. Dediğini kafam rahatken yapabilirim

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
872
113
Dostum ben şuan mecburen böyle denemek zorundayım birkaç ay önce almıştım vbetten ama maks oran olduğu için tufaya geldik ve az vermişti. Normalde 2 k oranı 1 k oran saymıştı vbet. Ve 50-60 TL bet civarına hiçbir şeye yaramadi. Şuan borcum olduğu için 200-300 böyle deniyorum. Hissiyat meselesi olacağı varsa olacaktır. Dediğini kafam rahatken yapabilirim
Geçen sene böyle olmustu hala kendime gelemedim nesinede 4 maç 1/2 2/1 lı ikili kombinle ayrı ayrı oynadım 50 bin civarı almıstım ama o gün sevindinmi dersen sevinemedim cünkü tek kupon yapsaydım vırgunu yapar kumarı zevke oynardım heralde maçların hepsi tutmustu

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
9
18
Kanka yaptığın kuponları atta bizde yapmak ; )

drdre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
50
28
Oynarken yapay zeka vb. sitelerden istatistiklere skor tahminlerine bakıyormusun ? Predictz, Nerdytips, Vitibet, Predicd

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,608
113
Trabzon ve GS maçları için aynı skoru zaten düşünüyorum da GS maçının dinamiği farklı olabilir güzel tahmin bu arada.
Valla barça maçı 1 1 ken dakika 70 de 1/2 maç öncesi 33 orandı düz dedim kesin 1 2 biter öyle oldu oranlar maç sonuçlarını belirliyor artık o yüzden tekten yatıyoruz iddiaya çalışıyor takımlar