- 94,900
- 51,029
- 113
Sağlam oynadı ama atamadı henüz daha 45 dk var gol yemediği müddetçe umut var.stutgart maçında 3 isabetli şut 2 gol var ordada şansın yerinde dep 2yi atsa kaçmaz o mactaO maç gelir diye düşünüyorum ama barçadan korkuyorum
Sağlam oynadı ama atamadı henüz daha 45 dk var gol yemediği müddetçe umut var.stutgart maçında 3 isabetli şut 2 gol var ordada şansın yerinde dep 2yi atsa kaçmaz o mactaO maç gelir diye düşünüyorum ama barçadan korkuyorum
Bol şans 🤣🤣Bs nedir
Barça attı stut attı dortmund atar stut atar maçlar oyle biterse wonazoBarça maçında kgde varmış o sikintiymis iste
Aynı anda gol olduAha hem Barça hem stutgart attı kolayladi kupon Dortmund atarsa bu iş olur gibi
Aha Dortmund attı o maç tmm gibi kaldın tek gole bnceBarça attı stut attı dortmund atar stut atar maçlar oyle biterse wonazo
Barça bir gol atarsa won ilk sana atcam parayı takipliyonAha Dortmund attı o maç tmm gibi kaldın tek gole bnce
La otekide atmış bu neydi 2 defa aynı şey oldu az öncede aynı anda attılar Barça yenilmezse senin iş tmmDortmund attı böyle bit stut bi gol hadi
Barça bir gol atarsa yada yenılmezse cekim veririrzLa otekide atmış bu neydi 2 defa aynı şey oldu az öncede aynı anda attılar Barça yenilmezse senin iş tmm
Atmasada oluyor ya X2 oynamissin böyle bitsede oluyoBarça bir gol atarsa won ilk sana atcam parayı takipliyon
Neyse bn gidiyom Barça maçına Barça atarsa takibi bırakırız zatenBarça bir gol atarsa yada yenılmezse cekim veririrz
Bol şansGelirse egerki ödemeyide alırsak bol şans dileklerini iletenler arasından 4 kişiye totemci tayfaya 100 tl umarım gelir son para
Evin 1 isabetli sütü var oda bu gol olan.p6dan atmış dier stuttgart maçında 5 isabetli şut var 4u gol iyi şansın varBarça bir gol atarsa yada yenılmezse cekim veririrz
Takibi bırakmak ıcın diyom zaten bende biliyom böyle geliyorNeyse bn gidiyom Barça maçına Barça atarsa takibi bırakırız zaten
Liste açık mı reisTakibi bırakmak ıcın diyom zaten bende biliyom böyle geliyor
140 bin borç var 7 de birini alıyorum öyle düşünEvin 1 isabetli sütü var oda bu gol olan.p6dan atmış dier stuttgart maçında 5 isabetli şut var 4u gol iyi şansın var