- 144
- 119
- 43
Sen bitene kadar totemleyrn 3 kişi daha seç sana bıraktım totem yapmayan olursa olmazEvin 1 isabetli sütü var oda bu gol olan.p6dan atmış dier stuttgart maçında 5 isabetli şut var 4u gol iyi şansın var
Sen bitene kadar totemleyrn 3 kişi daha seç sana bıraktım totem yapmayan olursa olmazEvin 1 isabetli sütü var oda bu gol olan.p6dan atmış dier stuttgart maçında 5 isabetli şut var 4u gol iyi şansın var
Kimsede takip etmedi kupon won sayılır şimdi buralar dolar kendini hazırla 😁Takibi bırakmak ıcın diyom zaten bende biliyom böyle geliyor
23 yaşında bu borcami girdin be kardeşim.hepsini kumara kaptirdin dimi.durumun çok sıkıntili ama 20k da çok iyi para umarım gelir140 bin borç var 7 de birini alıyorum öyle düşün
Sen kazan orasını hallederiz o kolay mevzu kazanman 😉 neys emaca gidiyorum bn gelince bakarız detayaSen bitene kadar totemleyrn 3 kişi daha seç sana bıraktım totem yapmayan olursa olmaz
Cıldırcam ya riskli geldi sandım sevindimAdamlar 2 kere geldi gol oldu
Ahada attı yine Barça bu iş bitti tbrkler.sen bana dm den ulaşırsın geri kalanı hallederiz 😉Golll beee
He attıGolll barçaa