- 107,251
- 158,985
- 113
Tebrikler dost@Shellac yeşillenelim
Tebrikler dost@Shellac yeşillenelim
Teşekkür ederimTebrikler dost
Ben karismiyim kardeş kupon tutana kadar kimse takip etmemiş bitek senle ben bide hakan varmış kupon tuttuktan sonra gelmiş herkes o yüzden kendin seç dmden ulaş yoksa buralar karışır konu kilitlenirSen bitene kadar totemleyrn 3 kişi daha seç sana bıraktım totem yapmayan olursa olmaz
SeçtimBen karismiyim kardeş kupon tutana kadar kimse takip etmemiş bitek senle ben bide hakan varmış kupon tuttuktan sonra gelmiş herkes o yüzden kendin seç dmden ulaş yoksa buralar karışır konu kilitlenir
Sağol dostum şimdiden kesene bereket@Hayat1kumar
@BonnieParker
@sanalfelsefe
@Hakan170
Fix alcam sizden ödeme gelince kupon sonuclanınca iyi akşamlar dilerim
Bol şanslarGelirse egerki ödemeyide alırsak bol şans dileklerini iletenler arasından 4 kişiye totemci tayfaya 100 tl umarım gelir son para
)))Ben karismiyim kardeş kupon tutana kadar kimse takip etmemiş bitek senle ben bide hakan varmış kupon tuttuktan sonra gelmiş herkes o yüzden kendin seç dmden ulaş yoksa buralar karışır konu kilitlenir
IBAN olur mu reis@Hayat1kumar
@BonnieParker
@sanalfelsefe
@Hakan170
Fix alcam sizden ödeme gelince kupon sonuclanınca iyi akşamlar dilerim
Ben birinizi seçicem atcam o herkese ulaşsın söylücem kimi seçtigimi ama kupon sonuclanmadı onu anlamadım onu bekliyorum cekimde beklicem sponsor umarım hızlı oder sorun olmazIBAN olur mu reis
Hangi büroydu betco bazen geç sonuçlandırıyorBen birinizi seçicem atcam o herkese ulaşsın söylücem kimi seçtigimi ama kupon sonuclanmadı onu anlamadım onu bekliyorum cekimde beklicem sponsor umarım hızlı oder sorun olmaz
İnsBen birinizi seçicem atcam o herkese ulaşsın söylücem kimi seçtigimi ama kupon sonuclanmadı onu anlamadım onu bekliyorum cekimde beklicem sponsor umarım hızlı oder sorun olmaz
Dostum diyorum ki sonuclanmadı kupon ben yazcam size zatenFix veya iban farketmez dm kapalı senin dost atacağımızda dm at bana atayım
Eyvallah tamamdırDostum diyorum ki sonuclanmadı kupon ben yazcam size zaten
Hangi siteBaşlıcam bunların sonuclandırmasına ya hep aynı sry
Çünkü betco da güncelleme var dost şuan para çekim yatırım bile pasif durumdaBaşlıcam bunların sonuclandırmasına ya hep aynı sry