- 65,276
- 37,869
- 113
Nee roll mu yapayimVali kebabinada zam gelmiş aw zaten fakir yiyemiyor zengini zamlami korkutacaginiz
Nee roll mu yapayimVali kebabinada zam gelmiş aw zaten fakir yiyemiyor zengini zamlami korkutacaginiz
PehNee roll mu yapayim
Ben sana 200+200 atayım artı roll parasını ayrı atayım Suat'ım sen bizi körmu zannettinNee roll mu yapayim
Niye 200+200 yazdin novacigim 400 yazsaydin direktBen sana 200+200 atayım artı roll parasını ayrı atayım Suat'ım sen bizi körmu zannettin
enişte şuan kafaya sıkmak isteyen 11 kişi var sen 6 patlar siparişlerini 50 yap akşama kadar 50 olur rulet oynatıcaz akşama Türk ruletiBen sana 200+200 atayım artı roll parasını ayrı atayım Suat'ım sen bizi körmu zannettin
Butun mal varligimizi son kez rulete 7 e koyalım reis gelmese sırayla oynariz Türk ruletiniKafaya sıkardım 10 oldu öğrenelim bakalım kimlermiş dm den
enişte şuan kafaya sıkmak isteyen 11 kişi var sen 6 patlar siparişlerini 50 yap akşama kadar 50 olur rulet oynatıcaz akşama Türk ruleti
Dörtyüzlük banknot mu var suvat dostNiye 200+200 yazdin novacigim 400 yazsaydin direkt
7 numara bize hiç kazandırmıyor Taner 28-29 dan çok para aldık o yüzden anket işine vurduk kendimiziButun mal varligimizi son kez rulete 7 e koyalım reis gelmese sırayla oynariz Türk ruletini
Pardon dost anlayamadik sen bana 300 at ben sana 500 aticam boylece 200 atmis olucamDörtyüzlük banknot mu var suvat dost
Adam iki tane 200lük atıcam demiş işte
Novanın forumdaki en asabi insan olmasını şimdi daha iyi anliyorum suvat adamı çıldırtır elim ayağim titriyor şu an at bakalım bi 200 tedavi olalım dost
Antepli mi dost kim ogeçen siteden parayı çekemezsen anamı babamı öldürmeyi düşünüyorum diyen bir avel vardı seçeneklere onu koysan işaretlerdi beyinsiz çok forumda
efeberkk mi ne oAntepli mi dost kim o
Antepli hic oyle bir adam mi cok ayip tüm sülaleyi kalasnikof tarardi oAntepli mi dost kim o
Reis o gün 28 29 dan sekip 7 e girer beni dinle 7 iyidir7 numara bize hiç kazandırmıyor Taner 28-29 dan çok para aldık o yüzden anket işine vurduk kendimizi
Helal dost paralarla aran çok iyi bize böyle Cin adam lazım dost Suat'ım iyide işte 😀😂😂Dörtyüzlük banknot mu var suvat dost
Adam iki tane 200lük atıcam demiş işte
Novanın forumdaki en asabi insan olmasını şimdi daha iyi anliyorum suvat adamı çıldırtır elim ayağim titriyor şu an at bakalım bi 200 tedavi olalım dost
Hahaha dostum vala kodlari alıyım bonuslari aliyom üye olmadığım site kalmadı nasıl geçti zaman bende bilmiyorum kumarla sevgili oldum iki yıldır 😀Bırakmak istediğin halde hala oynuyor musun en zor zamanları gecmıssın dost o 2 senede bir sürü dolap döner normalde bütün bekaret orda gider
Kumar şehvetli ellerle bogar seni dost dikkatli olHahaha dostum vala kodlari alıyım bonuslari aliyom üye olmadığım site kalmadı nasıl geçti zaman bende bilmiyorum kumarla sevgili oldum iki yıldır 😀