- 11,707
- 2,859
- 113
Ağa yanlış yapanları ifsalayin bilelimO değilde kime borc para versek forumu terk ediyor bundan sonra sevmediğim insanlara borç verecegim
Ağa yanlış yapanları ifsalayin bilelimO değilde kime borc para versek forumu terk ediyor bundan sonra sevmediğim insanlara borç verecegim
Dost ben forumu terk etmek istemiyorum bilgin olsun 😁O değilde kime borc para versek forumu terk ediyor bundan sonra sevmediğim insanlara borç verecegim
Vallahi bana vermedinO değilde kime borc para versek forumu terk ediyor bundan sonra sevmediğim insanlara borç verecegim
Bu arkadaşı hemen 50 kağıd borç çıkarın😄😄😄Dost ben forumu terk etmek istemiyorum bilgin olsun 😁
Liste kabarık dost ya üstünü çizeceksin yada kimseyle muhtaap olmayacaksinKime borç verdin Kim terk etti Söyle de biz de bilelim
O değilde kime borc para versek forumu terk ediyor bundan sonra sevmediğim insanlara borç verecegim
O bana yakışmaz dost boşver herkes kendine yaparAğa yanlış yapanları ifsalayin bilelim
Doğru diyorsun da her önüne gelene de borç verilmez ki hatta hiç borç verilmez adamın yüzünü görmemişsin burada benim kim olduğumu biliyor musun sen bilmiyorsun Ben de senin kim olduğunu bilmiyorum nasıl borç verebiliyorsun bir kişiye meselaListe kabarık dost ya üstünü çizeceksin yada kimseyle muhtaap olmayacaksin
Ben yokum valla yokum eminimListe kabarık dost ya üstünü çizeceksin yada kimseyle muhtaap olmayacaksin
Sen gerekeni yapmışsın abi varken paylaşmış sin o onların karakterine kalmis sen yokken bile elinde olanı paylaşan birisin sana ayıp etmişlerListe kabarık dost ya üstünü çizeceksin yada kimseyle muhtaap olmayacaksin
Sımdı ben sana 75 tl mı vericemO değilde kime borc para versek forumu terk ediyor bundan sonra sevmediğim insanlara borç verecegim
Hemde ciddi bir rakam verdik dost insan essek olmayacakDoğru diyorsun da her önüne gelene de borç verilmez ki hatta hiç borç verilmez adamın yüzünü görmemişsin burada benim kim olduğumu biliyor musun sen bilmiyorsun Ben de senin kim olduğunu bilmiyorum nasıl borç verebiliyorsun bir kişiye mesela
Yok 100 vercen 25 verecemSımdı ben sana 75 tl mı vericem
Tanıdık galibaHemde ciddi bir rakam verdik dost insan essek olmayacak
İfşa ifşaHemde ciddi bir rakam verdik dost insan essek olmayacak
Vay be geçmiş olsun FeromHemde ciddi bir rakam verdik dost insan essek olmayacak