Haklısın abimValla ben elimden geldiğince herkese yetmeye çalışıyorum kuvvetle ihtimal şu forumda benim para gönderme düğüm üye sayısı çok azdir mutlaka nasip olmuştur ama gel gör ki insanoğlu tuhaf yaratık hayvanlar bile iyilik gördüğü adama kötülük yapmaz neyse konuyu dagitmayalim
Sorma roll sahibi de cacık çıktı sözde yok telafi için konu açtı sonra da gevezelik yaptı insan PC olmasınUlan bu kadar namussuzluk olmaz 2018 üyesi olacak bir de kim buna Güvendi bu parayı attı ki rol sahibi kendi atması gerekiyor
Adam birde adamlık dersi verdi giderken dost rol sahibi iki kişiye 100 dedi kabul etmedi 600 den aşağı kurtarmaz dediUlan bu kadar namussuzluk olmaz 2018 üyesi olacak bir de kim buna Güvendi bu parayı attı ki rol sahibi kendi atması gerekiyor
Bı ben kaldım dost bi ara halledelim bugün moralin bozukValla ben elimden geldiğince herkese yetmeye çalışıyorum kuvvetle ihtimal şu forumda benim para gönderme düğüm üye sayısı çok azdir mutlaka nasip olmuştur ama gel gör ki insanoğlu tuhaf yaratık hayvanlar bile iyilik gördüğü adama kötülük yapmaz neyse konuyu dagitmayalim
Toplam Miktar neydi peki reis@Leggionaire buda rollden gelen 6 kişinin ödül parasını aldı kaçtı
Keşke 1200 olsa 600 laYani 6 ksiinin parası 1200 lira ile zenginmi oldun ama karakterijin gostermis
600 tlToplam Miktar neydi peki reis
600 tl gıbı komık bır rakamToplam Miktar neydi peki reis
Dünkü olayla alakası yok demi dostAdam birde adamlık dersi verdi giderken dost rol sahibi iki kişiye 100 dedi kabul etmedi 600 den aşağı kurtarmaz dedi
Karakter yoksunuAdam birde adamlık dersi verdi giderken dost rol sahibi iki kişiye 100 dedi kabul etmedi 600 den aşağı kurtarmaz dedi
YaşanfıAdam birde adamlık dersi verdi giderken dost rol sahibi iki kişiye 100 dedi kabul etmedi 600 den aşağı kurtarmaz dedi
UokyokDünkü olayla alakası yok demi dost
Ya adam gibi adamlar zaten Nadir var buradaSorma roll sahibi de cacık çıktı sözde yok telafi için konu açtı sonra da gevezelik yaptı insan PC olmasın