Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 / Kasa 6700 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,763
25,535
113
Sen gerekeni yapmışsın abi varken paylaşmış sin o onların karakterine kalmis sen yokken bile elinde olanı paylaşan birisin sana ayıp etmişler :(
Eyvallah dost herkesi kendimiz gibi biliyoruz da ne diyelim sağlık olsun bize koymaz bir kupon yaptık der sileriz kimseye borcumuz yok eksiğimiz yok şükür insan paraya değilde karşıdakinin bu kadar ucuz oluşuna üzülüyor en azından ben ona üzülüyorum kumarci adamız para gelir gider adamlık başka bir şeydir

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,835
1,529
113
Herles son dakika haberi bekliyor şu anda

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,707
4,871
113
Eyvallah dost herkesi kendimiz gibi biliyoruz da ne diyelim sağlık olsun bize koymaz bir kupon yaptık der sileriz kimseye borcumuz yok eksiğimiz yok şükür insan paraya değilde karşıdakinin bu kadar ucuz oluşuna üzülüyor en azından ben ona üzülüyorum kumarci adamız para gelir gider adamlık başka bir şeydir
Haklısın abi herkesin durumu aynı fakat tek sıkıntı güvenip ve değer verdiğin suistimal ediyor sıkma canını abim bir gider 10 gelir inşallah

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,763
25,535
113
Haklısın abi herkesin durumu aynı fakat tek sıkıntı güvenip ve değer verdiğin suistimal ediyor sıkma canını abim bir gider 10 gelir inşallah
Valla ben elimden geldiğince herkese yetmeye çalışıyorum kuvvetle ihtimal şu forumda benim para gönderme düğüm üye sayısı çok azdir mutlaka nasip olmuştur ama gel gör ki insanoğlu tuhaf yaratık hayvanlar bile iyilik gördüğü adama kötülük yapmaz :) neyse konuyu dagitmayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...