- 2,095
- 892
- 113
Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım bilgileri sorgulama hizmetidir.
www.turkiye.gov.tr
Burdanda bakın
Dostum ikiside aynı şeye çıkıyor 🙄😁Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım bilgileri sorgulama hizmetidir.www.turkiye.gov.tr
Burdanda bakın
Çıkmıyor ki paylaştımDostum ikiside aynı şeye çıkıyor 🙄😁
Peki dostum senin dediğin olsun kuzenim sosyal yardım kurumunda çalışıyo hiç öle bişey demedi vallsÇıkmıyor ki paylaştım
dost kirada falan veya yetim falan misin 3 kere ne alakaBen 3 kere aldım şimdi kontrol ediyim dedim süreç devam ediyor yazıyor tekrardan büyük ihtimallee vericekler
benm burda birşey yazmıyor ?Burdan sorgu yapınca ödeme hazırdır diyor eskiden aldığım mi yeni mi bilemedim...eskiden alanlar burayı kontrol etsin bu aynı mı sizde de.
https://www.turkiye.gov.tr/ashb-sosyal-yardim-bilgileri-sorgulama
Ekli dosyayı görüntüle 161272
Önceden almismiydin pekibenm burda birşey yazmıyor ?
Aynısı bendede yazıyor ben aldım çektşm o parayı ama hala ödeme hazır diyorBurdan sorgu yapınca ödeme hazırdır diyor eskiden aldığım mi yeni mi bilemedim...eskiden alanlar burayı kontrol etsin bu aynı mı sizde de.
https://www.turkiye.gov.tr/ashb-sosyal-yardim-bilgileri-sorgulama
Ekli dosyayı görüntüle 161272
Bendede aynı acaba yine mi yattı diye düşündüm alo 144 aradım sisten arızalı kontrol edemiyorum dediAynısı bendede yazıyor ben aldım çektşm o parayı ama hala ödeme hazır diyor
Saçma şey ya belki bunun yüzünden gene çıkmayabilir hesaba yatmıştı benim sen elden mi aldın parayıBendede aynı acaba yine mi yattı diye düşündüm alo 144 aradım sisten arızalı kontrol edemiyorum dedi
Benimde hesaba yatmıştı..Aynen dediğin doğru kapanmış olması laazim bu kaydın.Saçma şey ya belki bunun yüzünden gene çıkmayabilir hesaba yatmıştı benim sen elden mi aldın parayı
3 kere alanlar kaymakamlıktan sosyal yardimlasmada kaydı olanlar. Sen internetten basvur ama sosyal yardımlasmafa kaydın yoksa çıkmıyor.. Önemli olan sosyal yardımlaşmada kaydın olmasi.1 kez bile cikmadi 3 basvuru hala devam ediyor sürec okuyorumda 3 kez alanlar nasil aldi helal olsun
O ödenen para ben de almıştım onu ama yazı aynı kaldı.Zaten yanında ödeme tarihi de var.Ama bu bayram için bir ödeme olacağını maalesef sanmıyorum, çünkü bir açıklama gelmiş değil ayrıca bayrama çok az süre kaldı olmayacak gibi görünüyorAynısı bendede yazıyor ben aldım çektşm o parayı ama hala ödeme hazır diyor
Aslında dost verselerde biz alamayız gibi zaten durum ortada çünkü gene bir şansımı deneyip öğlen vaktinde 144 arıcam 😅O ödenen para ben de almıştım onu ama yazı aynı kaldı.Zaten yanında ödeme tarihi de var.Ama bu bayram için bir ödeme olacağını maalesef sanmıyorum, çünkü bir açıklama gelmiş değil ayrıca bayrama çok az süre kaldı olmayacak gibi görünüyor