Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Kartı Hk.

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
borcunu keserler maaştan biter borç o 1/4 maksimum oran atıyorum 9k borcun olaydı her ay 3k keserlerdi üç ay boyunca
Heee o zaman iyi reis sağolasın ya içimi ferahlattın ben de diyorum ne alaka yani 1020 tl için 3 bin çekmeleri saçma olurdu

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,022
9,642
113
1k için şirkette muhasebeciyle felan ne diye ugrasacaksin kardeşim. Sigortalı çalıştığın sürece o parayı senden her türlü alacak zaten öde borcunu kapat

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
1k için şirkette muhasebeciyle felan ne diye ugrasacaksin kardeşim. Sigortalı çalıştığın sürece o parayı senden her türlü alacak zaten öde borcunu kapat
Kendi kessin abi keçi inadı var bende

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Muhasebeciyle neden uğraşıyorum ki keser parayı o kadar değil mi

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,205
1,449
113
şirkete evrak gitmeden kapat borcunu . avukata ödemek istemiyorsan git icra dairesine hangi icra ise kapak dosyanı al rakamı söylerler vakıfdan öde sildir dosyayı .
küçük sinek mide bulandırır iş yeri bune böyle demesin . ayrıca icra dosyalık durum olduğunda şirketten çıktığında tazminatsız kovabiliyor aklınızda bulunsun .
asıl soruna gelince avukat sana kılsa maaş hesabına bloke koydurur koyduramaz diye bişi yok . kıllık olsun diye icra dosyana istinaden tüm bankalara yazı yolluyor borcu var para gelirse el koyun diye. bloke konur sonra sen bankadan maaş hesabı olduğuna dair yazıyı alırsın icraya götürürsün icra kağıdı onaylar banka tedbiri kaldırır vs vs uğraşır durursun . eğerki maaşının yatacağı hesap belli ise önceden icraya bildir bu benim maaş hesabım diye olası tedbirlerde o bankaya yazı gitmez.

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
şirkete evrak gitmeden kapat borcunu . avukata ödemek istemiyorsan git icra dairesine hangi icra ise kapak dosyanı al rakamı söylerler vakıfdan öde sildir dosyayı .
küçük sinek mide bulandırır iş yeri bune böyle demesin . ayrıca icra dosyalık durum olduğunda şirketten çıktığında tazminatsız kovabiliyor aklınızda bulunsun .
asıl soruna gelince avukat sana kılsa maaş hesabına bloke koydurur koyduramaz diye bişi yok . kıllık olsun diye icra dosyana istinaden tüm bankalara yazı yolluyor borcu var para gelirse el koyun diye. bloke konur sonra sen bankadan maaş hesabı olduğuna dair yazıyı alırsın icraya götürürsün icra kağıdı onaylar banka tedbiri kaldırır vs vs uğraşır durursun . eğerki maaşının yatacağı hesap belli ise önceden icraya bildir bu benim maaş hesabım diye olası tedbirlerde o bankaya yazı gitmez.
Sağolasın reis bilgilendirme için

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Bakayım e devlette gözüküyor mu ama bence görünmez çünkü bu borcumun parası değil avukata olan borcumun vekalet parasının kalan kısmı

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
E devlette böyle görünüyor 68B1A2E5-DFC1-4E2D-83F5-5039AEE73CFF.png

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,176
4,470
113
Alsınlar 1000 tl çokta mühim değil şuan da versem veririm ama dedğim gibi
Gerci benim işim banka ile olmuştu, avukat ile kesin bir şey diyemem, bunu avukata bildirmen gerekebilir, iş dava açmaya kadar gitmemeli

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,205
1,449
113
Bakayım e devlette gözüküyor mu ama bence görünmez çünkü bu borcumun parası değil avukata olan borcumun vekalet parasının kalan kısmı
e devlette görünmezse icra değildir o . icra açarsa 1 k olmaz borcun 5 k ya çıkar demedi deme

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Maaşından 1/4 oranında kesilir (maaşının 4te 1 i ), yani tek çekimde alırlar. (Daha önce başıma geldi).
Aga maaşının 4te 1i derken benim borcum 1020 tl maaşımın 4te 1ini neden alsınlar

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
e devlette görünmezse icra değildir o . icra açarsa 1 k olmaz borcun 5 k ya çıkar demedi deme
2 senedir bir şey olmadı öyle duruyor ziraatte ve benim ziraate her türlü 4-5 haneli paralar girdi çıktı hiç kesilmedi

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,176
4,470
113
Aga maaşının 4te 1i derken benim borcum 1020 tl maaşımın 4te 1ini neden alsınlar
Hayır , mesela 10000 maaş alıyorsan ve 2500 borcun varsa maaşın 7500 olarak yatar gerisi kesilir, senin zaten 1000 olduğu için 1000 kesilir 9000 alırsın ornegin