Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Kartı Hk.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,176
4,470
113
Sağolasın reis büyüklerimin önerilerini kulak arkası etmem asla dinlerim her zaman peder de zaten öde şunu diyordu gidip bankaya ödeme yapıcam o avukata 1 tl ödeme yapmam bazı böyle makamları kişileri bi odaya hapsedp onlarla teke tek atmak istiyorum öldüresiye ama nafile :)
Benim eski halimsin, herşeye karşı, herkesle dövüşmek , bagrismak, cedellesmek isterdim, çok dayak yedim, çok ağır dayak ta attım, ama hayat sakinlikle, huzurla, hobilerle uğraşmakla, güzelliklerle güzel, bunları bu yasa gelinceye kadar çok duyup kulak asmadim ama yola geldim zamanla.HAYATLA SAVASAMAZSIN.Dost olmak zorundayız hepimiz

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Benim eski halimsin, herşeye karşı, herkesle dövüşmek , bagrismak, cedellesmek isterdim, çok dayak yedim, çok ağır dayak ta attım, ama hayat sakinlikle, huzurla, hobilerle uğraşmakla, güzelliklerle güzel, bunları bu yasa gelinceye kadar çok duyup kulak asmadim ama yola geldim zamanla.HAYATLA SAVASAMAZSIN.Dost olmak zorundayız hepimiz
Kesinlikle haklısın abim babam da böyle diyor

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
Icraliksan 2.3 ay içinde maaşından kesilir

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,378
6,022
113
hukuk burolariyla pek zitlasmamak lazim. benim kapima kadar geldiydi avukat tanismak icin. guzel bi gaciydi ama faiz odedik😁😁