- 71,428
- 43,936
- 113
He o zaman okeyHayır , mesela 10000 maaş alıyorsan ve 2500 borcun varsa maaşın 7500 olarak yatar gerisi kesilir, senin zaten 1000 olduğu için 1000 kesilir 9000 alırsın ornegin
He o zaman okeyHayır , mesela 10000 maaş alıyorsan ve 2500 borcun varsa maaşın 7500 olarak yatar gerisi kesilir, senin zaten 1000 olduğu için 1000 kesilir 9000 alırsın ornegin
İş mahkemeye tasinmamali , işin mali boyutu seni çok zorlayabilir, o yüzden madem konuşmak istemiyorsun ver 1000 i kafan rahat olsun .Bunlarla ugrasilmaz, adliye koridorlarinda ne kanunsuzluklar dönüyor bilemezsin.2 senedir bir şey olmadı öyle duruyor ziraatte ve benim ziraate her türlü 4-5 haneli paralar girdi çıktı hiç kesilmedi
BEn şimdi ziraate gitsem bu borcu ödemek istiyorum desem avukatla karşı karşıya gelmeden kapatırlar mı ki şuan hesap böyle duruyor en altta bak 1084 olmuş 1 ay önce 1020 falandı bakmıyordum uzun süredirİş mahkemeye tasinmamali , işin mali boyutu seni çok zorlayabilir, o yüzden madem konuşmak istemiyorsun ver 1000 i kafan rahat olsun .
Tabii ki neden olmasın, telefon eder bildirirsin, kapanır giderBEn şimdi ziraate gitsem bu borcu ödemek istiyorum desem avukatla karşı karşıya gelmeden kapatırlar mı ki şuan hesap böyle duruyor en altta bak 1084 olmuş 1 ay önce 1020 falandı bakmıyordum uzun süredir
Alo, Ereğli derken, bağlık derken ???😃😃BEn şimdi ziraate gitsem bu borcu ödemek istiyorum desem avukatla karşı karşıya gelmeden kapatırlar mı ki şuan hesap böyle duruyor en altta bak 1084 olmuş 1 ay önce 1020 falandı bakmıyordum uzun süredir
EreğliliyimmmAlo, Ereğli derken, bağlık derken ???😃😃
Vay doğum yerim, canım memleketim ya, of of ne özledim oralari 21 yaşına kadar orada yaşadım, kaç yaşındasın, okul mezuniyet falan?Ereğliliyimmm
Miktara göre iste maksimum maasin 4 de 1 i kesilirAbi niye 1/4 borcumun 3 katı ediyor o
24 yaşındayım Ege üniversitesinde okuyordum okulu bıraktım şuan sakaryadayım çalışmaya geldim müzikle ilgileniyorum sermaye lazım bi 40-50 k aslında cebimde vardı 50-55 k ama 2 ay önce 1.5 günde 47 bin bi kaybım oldu hayatımın en kötü günlerinden biriydi şuan gtü toplamaya çalışıyorumVay doğum yerim, canım memleketim ya, of of ne özledim oralari 21 yaşına kadar orada yaşadım, kaç yaşındasın, okul mezuniyet falan?
Tamamdır abim sağolMiktara göre iste maksimum maasin 4 de 1 i kesilir
Sende sağol kardeşim ❤Tamamdır abim sağol
Sen nerede yaşıyorsun şuan kaç yaşındasınVay doğum yerim, canım memleketim ya, of of ne özledim oralari 21 yaşına kadar orada yaşadım, kaç yaşındasın, okul mezuniyet falan?
49, 1996 da geldim cakildim kaldım burada (Manisa ) sonra annem babam falan geldi buraya yerleştik.Eregli efsanedir, herşeyiyle, eskiler iyi bilir.Tatangalara selamlar, Düzce , Bolu, Karasu, Akçakoca candırSen nerede yaşıyorsun şuan kaç yaşındasın
Ben de Ereğliyi çok seviyorum ama iş imkanı yok paran varsa hergün köpeğinle sahilde yürüyüş yapmak sevgilinle kamp yapmak için falan süper ama iş yok49, 1996 da geldim cakildim kaldım burada (Manisa ) sonra annem babam falan geldi buraya yerleştik.Eregli efsanedir, herşeyiyle eskiler iyi bilir.
Aynen iş yok Erdemir dışında , tarım yok olmak üzere, sanayi bölgesi desen çok sınırlı, uzun zaman plajlar bölgesinde birahanelerde çalıştım, olanları tahmin edersin, gece gündüz plajdan çıkmadım, kavga dövüş, içki, çapkınlık vsvsBen de Ereğliyi çok seviyorum ama iş imkanı yok paran varsa hergün köpeğinle sahilde yürüyüş yapmak sevgilinle kamp yapmak için falan süper ama iş yok
Tam o yaşlardayım çok yapıyorduk da tat vermiyor bi süreden sonra gecen gündüzün karışıyor ve hedeflerime hayallerime uzak oluyorum bi süre ereğli den uzak kalmak iyi olacaktırAynen iş yok Erdemir dışında , tarım yok olmak üzere, sanayi bölgesi desen çok sınırlı, uzun zaman plajlar bölgesinde birahanelerde çalıştım, olanları tahmin edersin, gece gündüz plajdan çıkmadım, kavga dövüş, içki, çapkınlık vsvs
Su borç meselesi hakkında şunu söyleyebilirim ; işi inada falan vurma, bankaya gidip yapılandırma da yaparsın başka yollarda bulursun, kanunla karşı karşıya gelme , ileride bütün bunlar karşına çıkmasın, 1000 para değil biliyorsun, sadece bugün 8000 kumara verdim, sen de veriyorsun daha fazla belki, değmez, geçen adam forumda yazmış yuzbinlerce borçtan , eşinden ayrildigindan falan.Bizimki dert bile değil, hayatta yaptığımız isler, hareketler, alışkanlıklar, ileride inan karsimiza çıkıyor, çok tecrübe ettim, kendine iyi bak.Can sıkılacak olaylar değil bunlarBen de Ereğliyi çok seviyorum ama iş imkanı yok paran varsa hergün köpeğinle sahilde yürüyüş yapmak sevgilinle kamp yapmak için falan süper ama iş yok
Sağolasın reis büyüklerimin önerilerini kulak arkası etmem asla dinlerim her zaman peder de zaten öde şunu diyordu gidip bankaya ödeme yapıcam o avukata 1 tl ödeme yapmam bazı böyle makamları kişileri bi odaya hapsedp onlarla teke tek atmak istiyorum öldüresiye ama nafileSu borç meselesi hakkında şunu söyleyebilirim ; işi inada falan vurma, bankaya gidip yapılandırma da yaparsın başka yollarda bulursun, kanunla karşı karşıya gelme , ileride bütün bunlar karşına çıkmasın, 1000 para değil biliyorsun, sadece bugün 8000 kumara verdim, sen de veriyorsun daha fazla belki, değmez, geçen adam firumda yazmış yuzbinlerce borçtan , eşinde ayrildigindan falan.Bizimki dert bile değil, hayatta yaptığımız isler, hareketler, alışkanlıklar, ileride inan karsimiza çıkıyor, çok tecrübe ettim, kendine iyi bak.Can sıkılacak olaylar değil bunlar
Sen de kendine iyi bakkkkSu borç meselesi hakkında şunu söyleyebilirim ; işi inada falan vurma, bankaya gidip yapılandırma da yaparsın başka yollarda bulursun, kanunla karşı karşıya gelme , ileride bütün bunlar karşına çıkmasın, 1000 para değil biliyorsun, sadece bugün 8000 kumara verdim, sen de veriyorsun daha fazla belki, değmez, geçen adam forumda yazmış yuzbinlerce borçtan , eşinden ayrildigindan falan.Bizimki dert bile değil, hayatta yaptığımız isler, hareketler, alışkanlıklar, ileride inan karsimiza çıkıyor, çok tecrübe ettim, kendine iyi bak.Can sıkılacak olaylar değil bunlar