Sıkıntı değil dost keşke başkalarına para atacağın zamanda yanlışlıkla bize yollasan bu hatalara açığızKonuya yapacağıma sana yazmışım
Kafam yerinde değil 🤭🤭
Sıkıntı değil dost keşke başkalarına para atacağın zamanda yanlışlıkla bize yollasan bu hatalara açığızKonuya yapacağıma sana yazmışım
Kafam yerinde değil 🤭🤭
Yok diyom yok anlamiyon mu takipteyim artıkAbuzer acacanmo
60 bine çıkıp mı kaybettin AbuzerYok diyom yok anlamiyon mu takipteyim artık
O benim dostumSvitolina ne hatun be
Üzgünüm monfils ablamızı silindir yaptı çocuğu bile varO benim dostum
Ben diyim 60 sen de 100 enişte60 bine çıkıp mı kaybettin Abuzer
Benim bildiğim Abuzer 60 bin falan kaybedecek kadar enayi değildirBen diyim 60 sen de 100 enişte
Kim kim kim nolur söyleGeçen gtverenjn biri para atacam diye payco istedi atmadı yvsk hala aklımda skcm onu
Enayilikle ne alakası var enişte borcum yok derdim yok ihtiyaçlarımı gideriyom şükür daha nolsun fazlası olur belki diye oynuyozBenim bildiğim Abuzer 60 bin falan kaybedecek kadar enayi değildir
Ya kim kimEnayilikle ne alakası var enişte borcum yok derdim yok ihtiyaçlarımı gideriyom şükür daha nolsun fazlası olur belki diye oynuyoz
Gtvereninn teki işte az önce bi konuda gördüm 20 k çekmiş aklıma geldi amck aatmayacn niye istiyonKim kim kim nolur söyle
Haklısın Abuzer bu yaşlarda risk alacaksınEnayilikle ne alakası var enişte borcum yok derdim yok ihtiyaçlarımı gideriyom şükür daha nolsun fazlası olur belki diye oynuyoz
Yok yav fazla tajilmiyo burda s.et seninkilerden biri değilAhmo mu @BJKrussz da olabilir isim lazım
10k da bana geçirildi sağolsun herkes 150k slottan koyduk diye biliyo kimse kazıklandığımı bilmiyorYok yav fazla tajilmiyo burda s.et seninkilerden biri değil
Vermeyin aw10k da bana geçirildi sağolsun herkes 150k slottan koyduk diye biliyo kimse kazıklandığımı bilmiyor
Öğrenmiş olduk dost kim tokatladı 10 bin seni10k da bana geçirildi sağolsun herkes 150k slottan koyduk diye biliyo kimse kazıklandığımı bilmiyor