Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mamoste | Tenis Tekli

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.60

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,215
78,664
113
Parça parça parçalandım öncesi sonrası forumda içimizden geçtiler
Geri gelecek mi sandın sully sektörü daha çözemedin mi 1000 isteyene 200 atcan geri istemiyorum dicen borç vermıyorum şamımı degılsen

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,215
78,664
113
Yakındır geri dönüşümüz dm kapatcam bu sefer öyle yapıyomuş zenginlet
Borç istemeyin borç vermeyin alsan ne olacak deli gibi borç alıyorduk zamanında hepsi aynı dk gidiyordu akıllandık sigara yoksa samımıysek sorarız zarf atarız borç mu almıyoruz ne zamandır kimseden çok acil kumar dışı bi durum olur isteriz belki de kumar için alınmaz burdan isteyenlerın hepsi de kumar için ister la bana bile gün aşırı konu açmadığım halde tanımadığım adamlar para sorup duruyo kumarbaz tuttuğunu koparır mert adamdır

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,722
38,167
113
Borç istemeyin borç vermeyin alsan ne olacak deli gibi borç alıyorduk zamanında hepsi aynı dk gidiyordu akıllandık sigara yoksa samımıysek sorarız zarf atarız borç mu almıyoruz ne zamandır kimseden çok acil kumar dışı bi durum olur isteriz belki de kumar için alınmaz burdan isteyenlerın hepsi de kumar için ister la bana bile gün aşırı konu açmadığım halde tanımadığım adamlar para sorup duruyo kumarbaz tuttuğunu koparır mert adamdır
Kumbarabet 100fs eklemis kazanc her alanda 500 yap 200 cek

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,440
25,082
113
Kumar oynicam diye kimseden para istemem varsa oynarım yoksa oynanam yağni