- 77,160
- 27,687
- 113
Fashıon vardı galıba@Pikaçuu freebet yeren yer neler joker çektik sıra sıra gidelim bugün hedef 150k
Fashıon vardı galıba@Pikaçuu freebet yeren yer neler joker çektik sıra sıra gidelim bugün hedef 150k
Parça parça parçalandım öncesi sonrası forumda içimizden geçtilerÖğrenmiş olduk dost kim tokatladı 10 bin seni
Adam haklımkVermeyin aw
Geri gelecek mi sandın sully sektörü daha çözemedin mi 1000 isteyene 200 atcan geri istemiyorum dicen borç vermıyorum şamımı degılsenParça parça parçalandım öncesi sonrası forumda içimizden geçtiler
Lanet olsun içimdeki insan sevgisineGeri gelecek mi sandın sully sektörü daha çözemedin mi 1000 isteyene 200 atcan geri istemiyorum dicen borç vermıyorum şamımı degılsen
Keşke bizde isteseydik her gün yok cekerdık en azından cevap verirdikLanet olsun içimdeki insan sevgisine
10k borc atsanaLanet olsun içimdeki insan sevgisine
O gün istesen atardım10k borc atsana
Yakındır geri dönüşümüz dm kapatcam bu sefer öyle yapıyomuş zenginletKeşke bizde isteseydik her gün yok cekerdık en azından cevap verirdik
Hala atardım diyo bizde iyilik meleğiyizde bu kadarda değil aw10k borc atsana
Suvata atmayakta napak yaHala atardım diyo bizde iyilik meleğiyizde bu kadarda değil aw
Borç istemeyin borç vermeyin alsan ne olacak deli gibi borç alıyorduk zamanında hepsi aynı dk gidiyordu akıllandık sigara yoksa samımıysek sorarız zarf atarız borç mu almıyoruz ne zamandır kimseden çok acil kumar dışı bi durum olur isteriz belki de kumar için alınmaz burdan isteyenlerın hepsi de kumar için ister la bana bile gün aşırı konu açmadığım halde tanımadığım adamlar para sorup duruyo kumarbaz tuttuğunu koparır mert adamdırYakındır geri dönüşümüz dm kapatcam bu sefer öyle yapıyomuş zenginlet
Kumbarabet 100fs eklemis kazanc her alanda 500 yap 200 cekBorç istemeyin borç vermeyin alsan ne olacak deli gibi borç alıyorduk zamanında hepsi aynı dk gidiyordu akıllandık sigara yoksa samımıysek sorarız zarf atarız borç mu almıyoruz ne zamandır kimseden çok acil kumar dışı bi durum olur isteriz belki de kumar için alınmaz burdan isteyenlerın hepsi de kumar için ister la bana bile gün aşırı konu açmadığım halde tanımadığım adamlar para sorup duruyo kumarbaz tuttuğunu koparır mert adamdır
Yok benim ytırım oraya yatırım yapmadan 2 kere 500 kopardıkKumbarabet 100fs eklemis kazanc her alanda 500 yap 200 cek
Benimde 1 defa ya var ya yok ama para olunca yatiricam soz verdik destegeYok benim ytırım oraya yatırım yapmadan 2 kere 500 kopardık
Sözümüz sözdür dostBenimde 1 defa ya var ya yok ama para olunca yatiricam soz verdik destege
Kumar oynicam diye kimseden para istemem varsa oynarım yoksa oynanam yağniBorç istemeyin borç vermeyin alsan ne olacak deli gibi borç alıyorduk zamanında hepsi aynı dk gidiyordu akıllandık sigara yoksa samımıysek sorarız zarf atarız borç mu almıyoruz ne zamandır kimseden çok acil kumar dışı bi durum olur isteriz belki de kumar için alınmaz burdan isteyenlerın hepsi de kumar için ister la bana bile gün aşırı konu açmadığım halde tanımadığım adamlar para sorup duruyo kumarbaz tuttuğunu koparır mert adamdır
Bakiyeyi 500 yaparsan spinin 2 kati cekersin yaziyod bana 50 eklemis yani 100 cekilir 😱Kumbarabet 100fs eklemis kazanc her alanda 500 yap 200 cek
Yaşa dostKumar oynicam diye kimseden para istemem varsa oynarım yoksa oynanam yağni
Hee oyle bana 100 ondan 200 dedim de sartlar ayni 2 katiBakiyeyi 500 yaparsan spinin 2 kati cekersin yaziyod bana 50 eklemis yani 100 cekilir 😱