- 7,050
- 5,618
- 113
Helal dost hem sinemayı hemde orucu biarada götürüyon azmini takdir ettim dostBuralardayım dost sahuru yapıp yatacam hemen
Helal dost hem sinemayı hemde orucu biarada götürüyon azmini takdir ettim dostBuralardayım dost sahuru yapıp yatacam hemen
Güle güle dostAynen öyle yanı para benım kımseyle uğraşmam dıyor bende gıdıyorum
2 saat sonra konunun birine gelip Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun diye giriş yapmazsın dost malum Rahmani saatlerin gelmeye başladı senin dostBuralardayım dost sahuru yapıp yatacam hemen
Dost sabah işler var yatacam bu sefer2 saat sonra konunun birine gelip Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun diye giriş yapmazsın dost malum Rahmani saatlerin gelmeye başladı senin dost
Biz para için burda değiliz dostHerkes gider adamlar kalır
mahonun gunduz sıneması daha zevklı oluyo dost ben en onden ızlemıslıgım var2 saat sonra konunun birine gelip Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun diye giriş yapmazsın dost malum Rahmani saatlerin gelmeye başladı senin dost
Ne işimiz var dost yüklü para varsa evden çuval getireyim dost taşımak içinDost sabah işler var yatacam bu sefer
Geçen Para kırmızı çizgimizdir diyordun dostBiz para için burda değiliz dost
Seni kınıyorum dost bu havalı cümleleri Erhan dostumuz kurar dostGeçen Para kırmızı çizgimizdir diyordun dost
Sasirmisin dost sende tavsiyem lavaboya git bi elini yüzünü yıkafolloş olduk bekleye bekleye mq normalde beklemzdimde ne olduysa aq
yok ondan degill yaa farklı sebeplerden bosver dost gizli bisey kendimce hallediyorum ben zaten 😂😀Sasirmisin dost sende tavsiyem lavaboya git bi elini yüzünü yıka
dost senınde kalemın guzel gıbı ıyı sınema yazarsın benceyok ondan degill yaa farklı sebeplerden bosver dost gizli bisey kendimce hallediyorum ben zaten 😂😀
Kuponu atsaydın dost4.40ı bastık 199 veriyor 7 gol lazım aw
ooo babasını yaziyorum ben zatenn dost 😀😂dost senınde kalemın guzel gıbı ıyı sınema yazarsın bence
anladım zaten dost sırtlan sırtlanı her yerde tanırooo babasını yaziyorum ben zatenn dost 😀😂
Merak ettim dost açıkla merakta bırakma bizi sende güzel bi sinemacı arkadaşa benziyonyok ondan degill yaa farklı sebeplerden bosver dost gizli bisey kendimce hallediyorum ben zaten 😂😀