- 549
- 162
- 43
dogrudur 😀🖒anladım zaten dost sırtlan sırtlanı her yerde tanır
dogrudur 😀🖒anladım zaten dost sırtlan sırtlanı her yerde tanır
Aramıza hoşgeldin sırtlan kardeşim sıra numaran 4 bilgin olsundogrudur 😀🖒
yok ben kendimce halletmeye calisiyorum zaten aramía girme @erhanbey22 demi 😀Merak ettim dost açıkla merakta bırakma bizi sende güzel bi sinemacı arkadaşa benziyon
tesekrler bana bu odulu layik gordugunuz icin plaketde hazirladinjz mi yada baska bisi 😂Aramıza hoşgeldin sırtlan kardeşim sıra numaran 4 bilgin olsun
sırtlanlar grup halınde avlanır dost aramıza gırerse guclenırızyok ben kendimce halletmeye calisiyorum zaten aramía girme @erhanbey22 demi 😀
yok wip sırtlanım ben bizde ole sey olmaz dost 😊😂sırtlanlar grup halınde avlanır dost aramıza gırerse guclenırız
Plaketi alman için önce dmden bizden payfixx no alman lazım dost sırtlan kanunu madde 1 dosttesekrler bana bu odulu layik gordugunuz icin plaketde hazirladinjz mi yada baska bisi 😂
Herta ödemişOdedımi bu site merak ettım ona gore yatırım yapalım
İyi yatırım yapalım bakalımHerta ödemiş
benim bildigim gönderilir ama sizde farklı herhalde 😀Plaketi alman için önce dmden bizden payfixx no alman lazım dost sırtlan kanunu madde 1 dost
La bi tane gol bildirimi gelmedi aw böyle kuponun 😂 15 dkyı geçtiKuponu atsaydın dost
Kartelin kuralları @Erkan4235 dostumuzun dediği gibidir çok açık ve net 🤣🤣benim bildigim gönderilir ama sizde farklı herhalde 😀
Bizim çalışma yontememiz bu şekilde dost kanunlara karşı gelemeyiz dostbenim bildigim gönderilir ama sizde farklı herhalde 😀
25 mi yatıracaksın dostİyi yatırım yapalım bakalım
Dost aramıza almamızın şerefine yagdirmasi lazım herşey siz değerli sırtlan dostlar için dostKartelin kuralları @Erkan4235 dostumuzun dediği gibidir çok açık ve net 🤣🤣
500 atacam dost 25 ciler diger sohbette25 mi yatıracaksın dost
medellin kanunu sizin ki sanırm tamm dr )))Kartelin kuralları @Erkan4235 dostumuzun dediği gibidir çok açık ve net 🤣🤣
hahaha oda güzell mis terso olmasam bu arada role katilmazdim bu saate kadar parwm olsaydi yani terso kaldk 2 gn ))))Bizim çalışma yontememiz bu şekilde dost kanunlara karşı gelemeyiz dost
Helal dost bi prensesimiz var desene bugün500 atacam dost 25 ciler diger sohbette