- 1,531
- 1,888
- 113
Cekim verdik
Hadı bakalıöCekim verdik
Senin gibi anlayışlı dostları forumda görmek bizi daha çok heyecandiriyo dostSaglık olsun ne diyelim kendi kararıdır saygı duyarm 😀🖒
Hızlısın dost 🤣🤣Cekim verdik
jet fadıldan önce ölmicem dost merak etmeSen öldüğünde bi tane site sahibi gelipte mezarına kürekle toprak atmazsa yazıklar olsun dost
Senden de 100 lük performans bekliyoz dostjet fadıldan önce ölmicem dost merak etme
o gudubet en az 95 yasını gorur dost
ne bu havalar dost cektıgın paranın 10 katını dun yememıs gıbıCekim verdik
Akraban dost kan bağı var genetik yapıdan dolayı ondan önce olmezsin dostjet fadıldan önce ölmicem dost merak etme
o gudubet en az 95 yasını gorur dost
Sorunsuz cekmem lazim bu parayi😅Hızlısın dost 🤣🤣
Paranin miktari onemli degil bizde dost biliyorsunne bu havalar dost cektıgın paranın 10 katını dun yememıs gıbı
Erhan bu dünyaya kazık çakar dost ölmez kolay kolaySenden de 100 lük performans bekliyoz dost
Hedefe kilitlenmiş gördüm dost,yapcaksın rolüSorunsuz cekmem lazim bu parayi😅
İnş sadece toprak atarlar dostSen öldüğünde bi tane site sahibi gelipte mezarına kürekle toprak atmazsa yazıklar olsun dost
o zaman sen ıcınden 50 lıra sans parası al gerı kalanı at dostParanin miktari onemli degil bizde dost biliyorsun
😀Senin gibi anlayışlı dostları forumda görmek bizi daha çok heyecandiriyo dost
Ne demek istedin dost cahiliz aydınlat biziİnş sadece toprak atarlar dost
Beni taniyan tanir dost once şu veresiyeni öde miktar önemli degil bir şeyler öde seno zaman sen ıcınden 50 lıra sans parası al gerı kalanı at dost
senın ıcın mıktarın onemı olmadıgını ıspatla bıze dost
Taktik güzelde dost açık var gibi bi yerde aklıma slotun açığını buldum diyip 100 k borçlanan dost geldi aklimao zaman sen ıcınden 50 lıra sans parası al gerı kalanı at dost
senın ıcın mıktarın onemı olmadıgını ıspatla bıze dost
bi kasa muz vereyım dost odeselımBeni taniyan tanir dost once şu veresiyeni öde miktar önemli degil bir şeyler öde sen