- 27,808
- 27,142
- 113
Site sahipleri Dua filan okurlarsa erhan dostumuzun kemikleri sızlayabilir dost onu demek istedimNe demek istedin dost cahiliz aydınlat bizi
Site sahipleri Dua filan okurlarsa erhan dostumuzun kemikleri sızlayabilir dost onu demek istedimNe demek istedin dost cahiliz aydınlat bizi
selçuk parsadan ı tanır mısın dostSite sahipleri Dua filan okurlarsa erhan dostumuzun kemikleri sızlayabilir dost onu demek istedim
Anladım dost demekki bizim kalbimiz fesat dostSite sahipleri Dua filan okurlarsa erhan dostumuzun kemikleri sızlayabilir dost onu demek istedim
Soyadı Ermeni gibiselçuk parsadan ı tanır mısın dost
Birlikte çalıştığı dolandırıcı dostu dostSoyadı Ermeni gibi
vbetin sahibi filan mi dost
sülün osmanSoyadı Ermeni gibi
vbetin sahibi filan mi dost
Sülün osman gibi 1 köprü satsak sırtımız yere gelmez dostsülün osman
jet fadıl
bi de bu 3ü
muhtesem 3lu dost
Dost bu erhana dikkat edelim her ne kadar dostlarına karşı sinemacı olmasa da jet Fadıl in kanını tasiyo dost temkinli olmak lazımSülün osman gibi 1 köprü satsak sırtımız yere gelmez dost
OhaDostlar devam yine tongaya geldik
ah be kardesım bonus alcaz dıye ısteDostlar devam yine tongaya geldik
Ah be biladerim nerden buluyonuz şu antin kuntin siteleri yaDostlar devam yine tongaya geldik
Rolü burda bitir diyolar ,takip mi ediyolar bizi dostDostlar devam yine tongaya geldik
alman sitesi diye güvendik dostDost hertabet nedir allasen
Subliminale devam mı dostalman sitesi diye güvendik dost
Amerika'da olsa bildiğinden şaşmamak lazım dostalman sitesi diye güvendik dost
Kölnbet hariç diğerleri tokatçı dost aman dikkat don yok biliyorum ama olsa onuda alırlar anlamazsınalman sitesi diye güvendik dost