- 4,865
- 1,471
- 113
Son adim olsun bol sansTamam simdi devam edecem kasa 1k olursa eger biraz cekim yapip sans parasi atayim birkaçınıza onun disinda rolle devsm kuponu atiyorum 2 dk ya
Son adim olsun bol sansTamam simdi devam edecem kasa 1k olursa eger biraz cekim yapip sans parasi atayim birkaçınıza onun disinda rolle devsm kuponu atiyorum 2 dk ya
Daha @erhanbey22 e hediye alıcaz 🤣🤣Çabuk tut elini dostum
Az kaldı zaten sabah 10k 😂Tamam simdi devam edecem kasa 1k olursa eger biraz cekim yapip sans parasi atayim birkaçınıza onun disinda rolle devsm kuponu atiyorum 2 dk ya
19kasım ıple cekıyorum geçen Vbet 50 freesoın 250freebt vermıstı 😂Daha @erhanbey22 e hediye alıcaz 🤣🤣
Bol şanslar takıpdwyımAdim 1
Bol şanslarAdim 1
100 lıralık prenses alsın lınkı atsın suraya o bıze enbuyuk hedıyedır dostDaha @erhanbey22 e hediye alıcaz 🤣🤣
Bol şans diliyorumAdim 1
Bol şanAdim 1
Dost yönetmen biziz bizden izin almaları lazım onlar kurusıkı bizde herşey doğal güzellikte gerçek sinema dostcok talep var dost son zamanlarda sınema sektorune
hedefe ulasmayalım dıye mı boyle yapıyon dostAdim 1
Dur dost daha ilk adımı atmadıkSon adim olsun bol sans
İskorpit dost sinir harbi olmuş prenses yüzünden sende öyle olma dost100 lıralık prenses alsın lınkı atsın suraya o bıze enbuyuk hedıyedır dost
Sağlık olsun sırdakıIlk adim lose
mahoya altın kelebek gıder mı dostDur dost daha ilk adımı atmadık
Türk Sineması grammy ödüllerine aday bu sene dost @erhanbey22
Profil fotonu değiştirir misin dostAleyküm selam snada