- 7,792
- 5,081
- 113
Nooooooluyooooooo burdeeeeReisim selamlar nolmuş acaba bizde öğrenmek isteriz
Nooooooluyooooooo burdeeeeReisim selamlar nolmuş acaba bizde öğrenmek isteriz
Yav bizde telaşa kapıldık acaba dedik adamı birileri kaçırıp ormanda 32 yerinden bıçaklayıp gözlerini çay kaşığı ile oyduktan sonra tecavüz edip yakmışlar sandık . Neyseki önemli bir şey değilmişarkadaşlar çok önemli değil gonderim yapacaktı yalmadi forumda görmüyorum arkadaşı 1 haftadır belkidedim.buralarda olur okur
İyi geceler yasomİyi akşamlar
Mayko şu senin tanrıyla aran nasıl ?İyi geceler yasom
Atayiz galiba kankaTanriyla derken emmi?
Siktiret zaten bi işe yaramıyorTanriyla derken emmi?
Mevzu ne tam olarak knkLan sana demedim mi lan @WiTz adam sana son yol parasını attı @tekalali6767 dönüş yap adamın parasını at demedimmi sana yolunuzami çıktınız 3 kuruş için lan beni dinden imandan çıkartmayın kardeşim @WiTz foruma giremez hale getirmeden 1 saat vaktin var adamın parasını seve seve seve seve halledecen ben gerisini bilmem.Herkes affeder Mayko affetmez kardessss
Ya bu avel @WiTz deneme Bonus dan çekim yapacağım diye dmden yazdı yoktu bende daha sonra @tekalali6767 çocuk son yol parasibi atmış dünden beri çocuğa geri dönüş olmadı YK hesapi kapattılar yok paranı ayarliycam diyip diyip oyalıyor şimdide ortada yokMevzu ne tam olarak knk
@byalexander01 bende seni bulacağım. Hele bi gelLan sana demedim mi lan @WiTz adam sana son yol parasını attı @tekalali6767 dönüş yap adamın parasını at demedimmi sana yolunuzami çıktınız 3 kuruş için lan beni dinden imandan çıkartmayın kardeşim @WiTz foruma giremez hale getirmeden 1 saat vaktin var adamın parasını seve seve seve seve halledecen ben gerisini bilmem.Herkes affeder Mayko affetmez kardessss
Agacim Allah'tan mevzuyu sen gördün de şahidim var. Onda karakter yok harbi diyorum yokLan sana demedim mi lan @WiTz adam sana son yol parasını attı @tekalali6767 dönüş yap adamın parasını at demedimmi sana yolunuzami çıktınız 3 kuruş için lan beni dinden imandan çıkartmayın kardeşim @WiTz foruma giremez hale getirmeden 1 saat vaktin var adamın parasını seve seve seve seve halledecen ben gerisini bilmem.Herkes affeder Mayko affetmez kardessss
Sana ne oldu aga@byalexander01 bende seni bulacağım. Hele bi gel
Yasom benim dolandırıcılar tuymus ortalıktan 😂@byalexander01 bende seni bulacağım. Hele bi gel
Yasom onuda iyecem o da bende bana bırak can yasom@byalexander01 bende seni bulacağım. Hele bi gel