Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mayko78 / Muhabbet Masası

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
arkadaşlar çok önemli değil gonderim yapacaktı yalmadi forumda görmüyorum arkadaşı 1 haftadır belkidedim.buralarda olur okur
Yav bizde telaşa kapıldık acaba dedik adamı birileri kaçırıp ormanda 32 yerinden bıçaklayıp gözlerini çay kaşığı ile oyduktan sonra tecavüz edip yakmışlar sandık . Neyseki önemli bir şey değilmiş

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,881
13,068
113

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,881
13,068
113
Lan sana demedim mi lan @WiTz adam sana son yol parasını attı @tekalali6767 dönüş yap adamın parasını at demedimmi sana yolunuzami çıktınız 3 kuruş için lan beni dinden imandan çıkartmayın kardeşim @WiTz foruma giremez hale getirmeden 1 saat vaktin var adamın parasını seve seve seve seve halledecen ben gerisini bilmem.Herkes affeder Mayko affetmez kardessss

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,881
13,068
113
Lan sana demedim mi lan @WiTz adam sana son yol parasını attı @tekalali6767 dönüş yap adamın parasını at demedimmi sana yolunuzami çıktınız 3 kuruş için lan beni dinden imandan çıkartmayın kardeşim @WiTz foruma giremez hale getirmeden 1 saat vaktin var adamın parasını seve seve seve seve halledecen ben gerisini bilmem.Herkes affeder Mayko affetmez kardessss

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Mevzu ne tam olarak knk

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,881
13,068
113
Mevzu ne tam olarak knk
Ya bu avel @WiTz deneme Bonus dan çekim yapacağım diye dmden yazdı yoktu bende daha sonra @tekalali6767 çocuk son yol parasibi atmış dünden beri çocuğa geri dönüş olmadı YK hesapi kapattılar yok paranı ayarliycam diyip diyip oyalıyor şimdide ortada yok

yasyn55

Yorgun...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,429
10,269
113
@byalexander01 bende seni bulacağım. Hele bi gel

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,789
8,770
113
Agacim Allah'tan mevzuyu sen gördün de şahidim var. Onda karakter yok harbi diyorum yok