- 14,427
- 10,267
- 113
Aynısını yazacaktım 🤣🤣🤣🤣Banker değildir o tankerdir 😂
Aynısını yazacaktım 🤣🤣🤣🤣Banker değildir o tankerdir 😂
Efesbet in deneme bonusunu cekebilmem için bana da 500 gerekio ama sesimi cikaramiom, ortalığı bk götürüyor baksana 😄😄Banker değildir o tankerdir 😂
Hahahahahah @byalexander01 duydun mu lan 100 TL 😂Aynısını yazacaktım 🤣🤣🤣🤣
Kaç lazım kaç cekeceksin 😂Efesbet in deneme bonusunu cekebilmem için bana da 500 gerekio ama sesimi cikaramiom, ortalığı bk götürüyor baksana 😄😄
Kac para carpiomus ona göre bilelimHahahahahah @byalexander01 duydun mu lan 100 TL 😂
Aynen öyle agacım hepsini iyicik adileriDOME olarak hepsinin hakkından geleceğiz. ( dolandırıcılarla mücadele ekibi)
500 yatırıp tek kat cevrim sonrası 1000 olanin kasanin uzerine ne gelirse,yatarsa da 1000 çekim 😄😄Kaç lazım kaç cekeceksin 😂
Keyfi ne kadar isterse o kadar çarpıyor arkadaş 😂😂Kac para carpiomus ona göre bilelim
tahtaIikoy vardı eskiden. En son annem hasta memlekete gidicem bilet parası yollar mısın demişti sonra noldu bilmiyorum dost. Otogara gidip sigara izmariti filan topluyordu 😄İşi çıkmıştır, çok acil işleri çıkıyor öyle zamanlarda 😄
Ben bu parayı bulurum kanka 😂😂500 yatırıp tek kat cevrim sonrası 1000 olanin kasanin uzerine ne gelirse,yatarsa da 1000 çekim 😄😄
+150 komisyon işler sana 😃😄😄Ben bu parayı bulurum kanka 😂😂
Gece antepliye beddua ettim boston maçında inşallah yatar diye sonra beddua tuttu yattı kupon sabah çekim yapıp hayatbirkumar ile beni etiketlemis 😂😂😂😂500 yatırıp tek kat cevrim sonrası 1000 olanin kasanin uzerine ne gelirse,yatarsa da 1000 çekim 😄😄
Cumartesi bana bi bakar misin dost yazmış dm den,sonra kapamis o dm yiKeyfi ne kadar isterse o kadar çarpıyor arkadaş 😂😂
Verdiğimizi alalım yeter kral 😂😂😂+150 komisyon işler sana 😃😄😄
İyiki de bakmamışsin 😂😂Cumartesi bana bi bakar misin dost yazmış dm den,sonra kapamis o dm yi
İşleminizi kontrol ediyorum...+150 komisyon işler sana 😃😄😄
Adamı salin la,ben bu kadar beddua yiyen adam gormedim, yıllardır iki yakasi bi araya gelmiyor o yüzden 😃Gece antepliye beddua ettim boston maçında inşallah yatar diye sonra beddua tuttu yattı kupon sabah çekim yapıp hayatbirkumar ile beni etiketlemis 😂😂😂😂