Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MhkMhk / Dk 90 ms0

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
Hatırlıyomusun eskiden Bi site vardı @Erosus adını unuttum şimdi o site yok senin 470 tl kasan vardı alkollüydün şifreni vermiştin 10 tl 10 tl bas ben uyuyorum demiştin masa tenisinde 2.5 k yapmıştım sabaha kadar uyanık kalıp parayı sabah kalkıp bana umut adamsın sen kardeşimsin demiştin eyvallah abidemiştim 15 dakika onra o parayı sıfırladığın zaman sana içimden cok fena sövmüştüm haberin olsun

kiremitkofte

Yeni üye
Yeni Üye
6
0
1
25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Ben direk 4 5 maç 10 oran kombin yapayım diyorum

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Hatırlıyomusun eskiden Bi site vardı @Erosus adını unuttum şimdi o site yok senin 470 tl kasan vardı alkollüydün şifreni vermiştin 10 tl 10 tl bas ben uyuyorum demiştin masa tenisinde 2.5 k yapmıştım sabaha kadar uyanık kalıp parayı sabah kalkıp bana umut adamsın sen kardeşimsin demiştin eyvallah abidemiştim 15 dakika onra o parayı sıfırladığın zaman sana içimden cok fena sövmüştüm haberin olsun
Ahahhashahahah harbiden böyle bir olay yaşandı mı :D