recebim sen benım kalbimdesin her zaman kazanırsak sana parlıament var kaç adet oldugu kazanca baglıAhahhahahah
recebim sen benım kalbimdesin her zaman kazanırsak sana parlıament var kaç adet oldugu kazanca baglıAhahhahahah
Saat kacta gelem burayarecebim sen benım kalbimdesin her zaman kazanırsak sana parlıament var kaç adet oldugu kazanca baglı
La olm şişelerle ilgilensene onla da sen roll yaparsın hey allam ya . Kaytarma akValla deneyecem kanka
Gitmemekle daha iyi edersin her an gol olabilir maç çok ateşliSaat kacta gelem buraya
Aha netten bakıyorum abiLa olm şişelerle ilgilensene onla da sen roll yaparsın hey allam ya . Kaytarma ak
Cıkmıom o zmanGitmemekle daha iyi edersin her an gol olabilir maç çok ateşli
@MHKMHK @Scorfield @Başkan @Shellac25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Lan yürü git köfte25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Ahahhashahahah harbiden böyle bir olay yaşandı mıHatırlıyomusun eskiden Bi site vardı @Erosus adını unuttum şimdi o site yok senin 470 tl kasan vardı alkollüydün şifreni vermiştin 10 tl 10 tl bas ben uyuyorum demiştin masa tenisinde 2.5 k yapmıştım sabaha kadar uyanık kalıp parayı sabah kalkıp bana umut adamsın sen kardeşimsin demiştin eyvallah abidemiştim 15 dakika onra o parayı sıfırladığın zaman sana içimden cok fena sövmüştüm haberin olsun
sen futbol dene ben rulet umut tenis bi konuda bulusalımBen direk 4 5 maç 10 oran kombin yapayım diyorum
İşleminizi kontrol ediyorum.... Lütfen hattan ayrılmayınız25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Bende basketsen futbol dene ben rulet umut tenis bi konuda bulusalım
Modlara yaz @Shellac25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Niye bu şekil hitapta bulundun? Saygısızca değilmi? Sadece gelmesi gereken param gelmemişLan yürü git köfte
özelden yaz shellaca