ahh be zamanında kraldık şimdi 1 pakete selfie atan arkadaslar var aramızdaOlm o siteye her üye yaptığımda para alıyordum ben bi arkadaşım çalışıyordu orda , iş hayatı olarak düşün onu
isim verip rencide etmeyelim boşver
ahh be zamanında kraldık şimdi 1 pakete selfie atan arkadaslar var aramızdaOlm o siteye her üye yaptığımda para alıyordum ben bi arkadaşım çalışıyordu orda , iş hayatı olarak düşün onu
Kanka dün ne yedıgımı hatırlamam benRecep te hatırlardır belki o zamanlar sohbet vardı hey gidi ya ne eğlenceliydi ama
Olm o sana kasayı verip 2 k yaptığında 500 yollamıştım ben sana yalnış mı hatırlıyorum açıp bakcam ta o zamanlara. Alkolden tam hatırlamıyom ama göndermeden sıfırladıysam ayıp etmişimKardeşim 30 TL için bu kadar kibar olmana gerek yok özüne dön
parayı alınca küfredip kaçmasınKardeşim 30 TL için bu kadar kibar olmana gerek yok özüne dön
Umut lan umut o Normal selfie değil hee 0900 lü selfilerden . Kılsız umutahh be zamanında kraldık şimdi 1 pakete selfie atan arkadaslar var aramızda
isim verip rencide etmeyelim boşver
Bana eder kesin sen rahat olparayı alınca küfredip kaçmasın
Abi çocuk rencide oldu niye dedin şimdiUmut lan umut o Normal selfie değil hee 0900 lü selfilerden . Kılsız umut
umut at şu döşünün kılınıda millet erkek görsün yürrü beUmut lan umut o Normal selfie değil hee 0900 lü selfilerden . Kılsız umut
Asghsjshanaumut at şu döşünün kılınıda millet erkek görsün yürrü be
adam multiymiş konustum şimdi vay mk ya ne adamlar var bizim yine psikolojimiz iyi dolandırmıyoz kimseyiBana eder kesin sen rahat ol
Rahat rahat ısteyebılmesı pekıadam multiymiş konustum şimdi vay mk ya ne adamlar var bizim yine psikolojimiz iyi dolandırmıyoz kimseyi
Şimdi bütün kibarlığı gider arkadaşınadam multiymiş konustum şimdi vay mk ya ne adamlar var bizim yine psikolojimiz iyi dolandırmıyoz kimseyi
Hainlik etme sana yaptığımı kimseye yapmadım ben !!!! 1x bet hesabı açtın lan sırf ordan sana arkadaşlar arası para transferi yapabileyim diye ne çabuk unuttun hainn . Aldığını hatırlamıyor hiç ...bneye bakAz para sıçmadım sana hiç geri dönmedin
Ben boşuna sert çıkmadım herife var bi bildiğimiz !!adam multiymiş konustum şimdi vay mk ya ne adamlar var bizim yine psikolojimiz iyi dolandırmıyoz kimseyi
seni bilen bilir Barış sıkıntı yokBen boşuna sert çıkmadım herife var bi bildiğimiz !!
2 mesajı var bı cekılıs bı buraya yazmıs ellamBen boşuna sert çıkmadım herife var bi bildiğimiz !!
bak benım kafa nasıl calısmadı o işe kurnaz sanardık kendimiziŞimdi bu multi olan adamın parası boşta kalmadı mı erhan . Bi el at şu işe
Halledersın senbak benım kafa nasıl calısmadı o işe kurnaz sanardık kendimizi
Al bas 0 abak benım kafa nasıl calısmadı o işe kurnaz sanardık kendimizi