- 6,720
- 2,433
- 113
Ticari olaylar benim ya anlatcak bişey yok 5 buçuk ay girdik çıktıkAnlat barışım dınleyelım noldu düştün mapusa
Ticari olaylar benim ya anlatcak bişey yok 5 buçuk ay girdik çıktıkAnlat barışım dınleyelım noldu düştün mapusa
Allah bıdaha dusurmesınTicari olaylar benim ya anlatcak bişey yok 5 buçuk ay girdik çıktık
Mahkeme günü gelmesi anca sürmüştür zaten asliye miydi broTicari olaylar benim ya anlatcak bişey yok 5 buçuk ay girdik çıktık
YYok yok asliyedekinden beraat aldık sulh ceza dan hagb vermişti onu ihlal ettikMahkeme günü gelmesi anca sürmüştür zaten asliye miydi bro
yeni açılan konuya bak heleYYok yok asliyedekinden beraat aldık sulh ceza dan hagb vermişti onu ihlal ettik
Birdaha öyle işlere bulaşma tamam mı çocuğumYYok yok asliyedekinden beraat aldık sulh ceza dan hagb vermişti onu ihlal ettik
Aman abi Allah düşürmesin bir dahaYYok yok asliyedekinden beraat aldık sulh ceza dan hagb vermişti onu ihlal ettik
hee birazda elinle olmuş bro geçmiş olsun halinden anlarım.YYok yok asliyedekinden beraat aldık sulh ceza dan hagb vermişti onu ihlal ettik
Çıktığımda sana söz vermiştim zaten abi biliyosun , istesem de bulaşamam zaten param kalmadıBirdaha öyle işlere bulaşma tamam mı çocuğum
Eyvallah kardeşim , düşman başına . Zor iş cezaevihee birazda elinle olmuş bro geçmiş olsun halinden anlarım.
yeni konuya bakın heleEyvallah kardeşim , düşman başına . Zor iş cezaevi
Güzel gözlüme de aynısı olursa ne yapıcazyeni konuya bakın hele
Olmaz olmaz deme oyleGüzel gözlüme de aynısı olursa ne yapıcaz
yazar mısın whatsapptan son durum neymiş üyelikten cıkmasın hiç sırayla nöbet tutarız ödenene kadarGüzel gözlüme de aynısı olursa ne yapıcaz
Bilmeyen arkadaşlara ithafen,Eyvallah kardeşim , düşman başına . Zor iş cezaevi
Yazdım cevap yokyazar mısın whatsapptan son durum neymiş üyelikten cıkmasın hiç sırayla nöbet tutarız ödenene kadar
vay basımıza gelenlerYazdım cevap yok
Ula erhanyazar mısın whatsapptan son durum neymiş üyelikten cıkmasın hiç sırayla nöbet tutarız ödenene kadar
Kım bu güzel gözlu bı ben bılgıom bızdenGüzel gözlüm den cevap geldi henuz, Bi gelişme yok muş