bi 50 atsana hesapta varda cekemiyom haftaya pazartesi sözDüştüm Erhanım kalbim senindir
bi 50 atsana hesapta varda cekemiyom haftaya pazartesi sözDüştüm Erhanım kalbim senindir
Bende de olmaz barışUmutla takılırız birbirimize falan ama hakkaten bi o bide evonun yalnışını görmedim şu forumda hiç bi zaman , guerra ve senle yeni tanışıyoz sizden de yalnış görmeyeceğime eminim.
Hakketen Evoda çok kral bir kişiliğe sahipUmutla takılırız birbirimize falan ama hakkaten bi o bide evonun yalnışını görmedim şu forumda hiç bi zaman , guerra ve senle yeni tanışıyoz sizden de yalnış görmeyeceğime eminim.
Kardeşimdir kendileri çok severimHakketen Evoda çok kral bir kişiliğe sahip
Adama kalbimizi teslik ettik kolumuzu kaptırdıkbi 50 atsana hesapta varda cekemiyom haftaya pazartesi söz
Ahahahahhh yok artıkMuarrem diye bi çocuk vardı kaptan lakaplı , borç aldı benden paranı geri gönderecem ama int bankacılığına giremiyorum telefon faturam kapanmış diye 2 aylık telefon faturasını dahi bana kitleyip gitti , borcunu vermeyi geç faturalarını ödetmişti adi herif umut hatırlıyodur
öyle kazanıyoduk diyosunMuarrem diye bi çocuk vardı kaptan lakaplı , borç aldı benden paranı geri gönderecem ama int bankacılığına giremiyorum telefon faturam kapanmış diye 2 aylık telefon faturasını dahi bana kitleyip gitti , borcunu vermeyi geç faturalarını ödetmişti adi herif umut hatırlıyodur
Baya saf zamanına gelmıs barışınöyle kazanıyoduk diyosun
Şu yazınla kalbimi kazandın çocuk adamUmutla takılırız birbirimize falan ama hakkaten bi o bide evonun yalnışını görmedim şu forumda hiç bi zaman , guerra ve senle yeni tanışıyoz sizden de yalnış görmeyeceğime eminim.
bi arkadas var kalbimi kazanmasını bekliyorum hıtriye zaafım varŞu yazınla kalbimi kazandın çocuk adam
La olm sor umuta bana sorma, harbi şimdi çekiliş kovaladığıma bakma çok olaylar atlattım ben bi cezaevine girdim çıktım sonra çekilişe düştük bütün param gitti oraya girince , öncesini biliyo umutöyle kazanıyoduk diyosun
50 de Barış abiye lazım olur şimdi Umut demeyeydin iyiydiŞu yazınla kalbimi kazandın çocuk adam
Muah bebeğimŞu yazınla kalbimi kazandın çocuk adam
Abi cezaevi serüveni nasıl olduLa olm sor umuta bana sorma, harbi şimdi çekiliş kovaladığıma bakma çok olaylar atlattım ben bi cezaevine girdim çıktım sonra çekilişe düştük bütün param gitti oraya girince , öncesini biliyo umut
Şişeler cezaevinden gelen bir alışkanlıkAbi cezaevi serüveni nasıl oldu
Anlat barışım dınleyelım noldu düştün mapusaLa olm sor umuta bana sorma, harbi şimdi çekiliş kovaladığıma bakma çok olaylar atlattım ben bi cezaevine girdim çıktım sonra çekilişe düştük bütün param gitti oraya girince , öncesini biliyo umut
Seni döverimŞişeler cezaevinden gelen bir alışkanlık
Aahahahhahaha ula umut kahkaha attım beaŞişeler cezaevinden gelen bir alışkanlık
0 a 10 k basmıs 32gelmiş kurpiyenin kafayı rulet masasına vura vura öldürmüşAbi cezaevi serüveni nasıl oldu
Ahahahhaahhahaha ulan çok ince vurdu vallahi yine sesli güldürdün Umutcuğum Allah razı olsun sendenŞişeler cezaevinden gelen bir alışkanlık