- 6,720
- 2,433
- 113
olmadı30 lirayı küçümsemedim 30 liraya kendimi küçültmek istemedim nasıl söz tutar mı
olmadı30 lirayı küçümsemedim 30 liraya kendimi küçültmek istemedim nasıl söz tutar mı
selfie at 50 atayım dedi parlak bi arkadas gelsin halledelim şu işiolmadı
Atm kartı bozukmuş , simkartını değiştirmiş int bankacılığı şifresi de gelmiyomuş zaten yarına kalmış . Kesin bastı kaybettigüzel gözlüm şimdi bunlara atacağım 300ü 2 ganyana basayım öyle atarım diyomus eriyip gidiyomus sonra kayınca rahatsız dayıoğlu vefat etti yarın söz atmde takıldı falan
En parlağımız prens var fakat o da delikanlı adam yapmaz öle işselfie at 50 atayım dedi parlak bi arkadas gelsin halledelim şu işi
yok canım yapmaz öyle şeyler kimliğide kaybetmiştir o zamanAtm kartı bozukmuş , simkartını değiştirmiş int bankacılığı şifresi de gelmiyomuş zaten yarına kalmış . Kesin bastı kaybetti
Yok abisi çalmış onu da , site selfie istmiş güyyayok canım yapmaz öyle şeyler kimliğide kaybetmiştir o zaman
parayı hiç edene dümen çokYok abisi çalmış onu da , site selfie istmiş güyya
şşşşşşşşşşşşt susUlan sanırım güzel gözlümün kim olduğunu çaktım
o değil canım arkadas franfurtta yasıyoUlan sanırım güzel gözlümün kim olduğunu çaktım
Hepsi aynı bu kumarbazların lanet olsun be erhanım .parayı hiç edene dümen çok
Sustum abi benşşşşşşşşşşşşt sus
Acıkla senUlan sanırım güzel gözlümün kim olduğunu çaktım
valla açık konusalım kumar oynayan 10 adamdan 5i beş para etmez geriye kalan 5te bizizHepsi aynı bu kumarbazların lanet olsun be erhanım .
Adammmmvalla açık konusalım kumar oynayan 10 adamdan 5i beş para etmez geriye kalan 5te biziz
Düştüm Erhanım kalbim senindirvalla açık konusalım kumar oynayan 10 adamdan 5i beş para etmez geriye kalan 5te biziz
valla açık konusalım kumar oynayan 10 adamdan 5i beş para etmez geriye kalan 5te biziz
Umutla takılırız birbirimize falan ama hakkaten bi o bide evonun yalnışını görmedim şu forumda hiç bi zaman , guerra ve senle yeni tanışıyoz sizden de yalnış görmeyeceğime eminim.valla açık konusalım kumar oynayan 10 adamdan 5i beş para etmez geriye kalan 5te biziz