Bazen imreniyorum keşke bizimde dertlerimiz bu kadar basit olsaydı diye.
Yeni yıl öncesi 'kutlama' kuyruğu: 14 saat beklediler - Sözcü
Bizde makarna kuyruğuBazen imreniyorum keşke bizimde dertlerimiz bu kadar basit olsaydı diye.
Çen büyüdünde ince şaka mı yapıyon çenBizi kiskaniyorlar yoksa sırada beklemezler
Para yolla suli forumda üyeler arası yasak ama senden istemek yasak değil günde 8 saat banlisin nasıl olsaÇen büyüdünde ince şaka mı yapıyon çen
Nefes aldım diye banlancam susPara yolla suli forumda üyeler arası yasak ama senden istemek yasak değil günde 8 saat banlisin nasıl olsa
Tamamda bu konu ne alakaSuriye’yi 1 haftada sözde demokrasi getiren zihniyet,aynı anda Alevilere yönelik baskılar yapılıyor ne hikmetse terörist başı tam bu iklim de görüşülsün diyor hepsinin bir araya getirilmesi tesadüf yani,suriye ne yapıldıysa,ırak ne yapıldıysa aynısını Türkiye’de yapmak istiyorlar
siyasete girmeden şunu yazayım. kendimce bu yazıyı yazma hakkım vardır diye düşünüyorum. Eğerki asker öğretmen, doktor, sivil demeden şehit eden bi oluşumun kurucu lideri o meclise girip konusursa zaten bu ülke çoktan bitmiştirSuriye’yi 1 haftada sözde demokrasi getiren zihniyet,aynı anda Alevilere yönelik baskılar yapılıyor ne hikmetse terörist başı tam bu iklim de görüşülsün diyor hepsinin bir araya getirilmesi tesadüf yani,suriye ne yapıldıysa,ırak ne yapıldıysa aynısını Türkiye’de yapmak istiyorlar
bizim milletimiz siyasete giremeden duramazTamamda bu konu ne alaka
Bende siyasete girmeden yazayım bebek katilini buyur edenler Türkiye Cumhuriyetinin en büyük katilleridirsiyasete girmeden şunu yazayım. kendimce bu yazıyı yazma hakkım vardır diye düşünüyorum. Eğerki asker öğretmen, doktor, sivil demeden şehit eden bi oluşumun kurucu lideri o meclise girip konusursa zaten bu ülke çoktan bitmiştir
Onun için zemin hazırlanır uğraşılır biraz adam balıklama girdi konuyabizim milletimiz siyasete giremeden duramaz
demekki içinde kalmış dayanamamış ben gülelim diye açmıştım konuyu buraya yazası gelmişOnun için zemin hazırlanır uğraşılır biraz adam balıklama girdi konuya
bazen şunu merak ediyorum ağızlarına türk kelimesini alırken utanmıyorlarmı diyeBende siyasete girmeden yazayım bebek katilini buyur edenler Türkiye Cumhuriyetinin en büyük katilleridir
12*@Fterim1905 de Polonya'da yaşıyor ama her sene Türkiye'den 10 koli makarna götürüyor giderken