Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milletteki Dertlere Bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Senin bildiğinin taaaa. Senle hersekilde iddaya girerim bu yazımı kaydet çıkar burda dansöz kıyafeti giyeceğim resim paylaşacam. Eğer böyle birşey olmazsa sen arka tamponu deldirecenmi
Sen daha edepten uzaksın nem kosovalı da acı yürekte etek giydirmişti sen zaten dünden razısın ve kesin giyeceksin,diğer arkadaş ne dediyse iyi demiş hem edepsiz hem de mankurt cahilsin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,168
1,899
113
Aynennnn öyle denir. Gerçekleri tarih yazar aynen dostum. Sen bildiklerinle yetin yarma gül
Aynen doğru söylüyorsun. Ülkeyi 50-60 yıldır sağ partiler yönetmiyor, Chpkk yönetiyor. Deden öyle söylediyse doğrudur. Ama bir de ebene sor istersen belki o farklı söyler

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Lütfen siyaset yapmayın zaten Altay blaczozeromusir ne arrgimdir ve ve o deli Cihangir siyaset yapmak için forumda isimsiz arkadaş her şeyi özetlemiş
Kime anlatiyorsun kardeşim. Birşey bildikleri yok gelmisler burda öyle böyle diyorlar. Devletin aklı bunlarinkinden küçük ya hicbiseyi dusunemiyor

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Lütfen siyaset yapmayın zaten Altay blaczozeromusir ne arrgimdir ve ve o deli Cihangir siyaset yapmak için forumda isimsiz arkadaş her şeyi özetlemiş
Adam da terbiye yok,bu adamlarla zaten bir şey tartışılmaz düşüncesi kabul görmeyince hemen küfür argoya başvururlar

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Sen daha edepten uzaksın nem kosovalı da acı yürekte etek giydirmişti sen zaten dünden razısın ve kesin giyeceksin,diğer arkadaş ne dediyse iyi demiş hem edepsiz hem de mankurt cahilsin
Altay46
Adam da terbiye yok,bu adamlarla zaten bir şey tartışılmaz düşüncesi kabul görmeyince hemen küfür argoya başvururlar
Tekrar söylüyorum siz haksizsiniz buraya siyaset yapmak için gelmişsiniz isimsiz arkadaş herşeyi ozetlemis

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,168
1,899
113
Benim atam belli ya senin
Ben nihilistim. Dünya üzerindeki tüm dinlerin, insanların aciz avuntularından başka birşey olmadığını düşünüyorum. Dinsizlik beraberinde mutsuzluk ve karamsarlık getirebilir fakat sırf kendimi mutlu hissedebilmek için bir dine sarılmam

Bu ülkede biraz olsun aklını mantığını kaybetmemiş ve biraz olsun vefa duygusu kalmış her insan dinli dinsiz fark etmez, Atatürkçüdür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...