Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milletteki Dertlere Bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,967
113

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Apo dün asılsın diyen bugün neden çıkarılsın diyor
Yaaa sen olayı nere çekmeye çalışıyorsun apo serbes bırakılsın mı dedi. Sen nerenden anlıyorsun bunları. Sen git 10 fırın ekmek ye aklın kesmez bunlara. Devlet kalkıp bide sizin gibilerle ugrasamaz

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Bende bunu anlamıyorum. Konuya giriyorum. Başlığa uygun yorum yapacağım. Bakıyorum yine vatan kurtarılıyor. Dolasıyla bizim yorum değişiyor. Sonra biz onlar gibi düşünmediğimiz için günah keçisi , trol ve sığır oluyoruz.
Benim gibi düşünmemen için ülkeyi bayrağı geleceği düşünmemen lazım teröristi çıkartmak için çabalıyorlar dedim

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,824
1,401
113
Almanlar maldır. Mal oldukları için sistemli ve robot gibi olmak zorundalar. Bu sistemleri sayesinde belli seviyeye geldiler. Bizde sistem yok çunku devlet guclu degil her kafadan ses cıkıyor

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Ülkeyi 50-60 yıldır sağ partiler yönetiyor dostum. Size her anlatılan yalana balıklama atlamayın. Koalisyonlar oldu bazı zamanlarda o kadar

Bir vatandaş olarak senin ve benim ülkenin dış borcunun 500 milyar dolar seviyesini bile aşmasını eleştirmemiz gerek. 2002 de iktidar devralındığı zaman dış borç çift hanelerdeydi. Bu gerçeği de mi tartışalım şimdi. Matematik tartışılır mı
Anlamadım ya bı git yaaa bısey bildiğin yok gelmiş burda siyaset tartışmasına giriyon. Gitte dedene sor o anlatır sana hadi

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Yaaa sen olayı nere çekmeye çalışıyorsun apo serbes bırakılsın mı dedi. Sen nerenden anlıyorsun bunları. Sen git 10 fırın ekmek ye aklın kesmez bunlara. Devlet kalkıp bide sizin gibilerle ugrasamaz
Tek akıllı sensin ya,oradaki dert o zaten,bunun zamanında yakalanan adam fetö ölünce ortaya çıktı apo mecliste konuşsın diyor daha ne diyecek

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Ülkeyi 50-60 yıldır sağ partiler yönetiyor dostum. Size her anlatılan yalana balıklama atlamayın. Koalisyonlar oldu bazı zamanlarda o kadar

Bir vatandaş olarak senin ve benim ülkenin dış borcunun 500 milyar dolar seviyesini bile aşmasını eleştirmemiz gerek. 2002 de iktidar devralındığı zaman dış borç çift hanelerdeydi. Bu gerçeği de mi tartışalım şimdi. Matematik tartışılır mı
Bize her anlatılana balıklama cakildik evet. Gerçek tarihimizi gömdüler yerine kağıt üzerinde kurulmuş tarihi ogrettiler sende haklısın. Sen tarihini ilk önce öğren ondan sonra bana burda 50-60 yıl öncesini anlat

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Anlamadım ya bı git yaaa bısey bildiğin yok gelmiş burda siyaset tartışmasına giriyon. Gitte dedene sor o anlatır sana hadi
Senin gram kafan basmıyor sadece kendi düşünceni empoze ettirme derdindesin olaylara sadece kendi tarafından ve yüzeysell bakma derdindesin

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Tek akıllı sensin ya,oradaki dert o zaten,bunun zamanında yakalanan adam fetö ölünce ortaya çıktı apo mecliste konuşsın diyor daha ne diyecek
Az önce çıksın dedin. Sen de bir öyle bir böyle konuşuyorsun olmadı şimdi yaaa banane ben oynamıyorum oyunu bozdun

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
ben gidiyorum ya slot oynim bari ulan gülelim diye açtıgım konuda tartısma çıktıya bir daha en komik haber bile olsa paylaşmam

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Bize her anlatılana balıklama cakildik evet. Gerçek tarihimizi gömdüler yerine kağıt üzerinde kurulmuş tarihi ogrettiler sende haklısın. Sen tarihini ilk önce öğren ondan sonra bana burda 50-60 yıl öncesini anlat
Ben senden iyü biliyorum tarhimi benim alanım tarih senin gibileri uyutulmasın düye uyarıyorum

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Bir gün de olmuyor işte apo çıksın ne demek?suriye olayları ırakta pkk kuzey Suriye de ypg kim kaldı sıra bize geliyor
Ailemde yakınen devlete hizmet eden çok kişi var. Apo çıksın demek herkesin canını acıtan bir durum.
Bunu en iyi ben anlarım. Lakin devlet aklı denen birşey var. Türkiye Cumhuriyet'i Devleti terörü zaten bitirdi sayılır. Bu adamın kendi ağzından bu örgütün artık yok hükmünde olduğunu söylemesi işin psikoloji tarafını da kazanması demektir.

Bu apo piçi getirildiği yılda asılmalıydı. Bugün onu asmak demek , onu kahraman yapmak demek. O kinle büyüyecek yeni milyonlara su serpmek demek.

Ülkeye barış gelse artık. Türkiye milyon dolarları başka şeye harcasa güzel olmaz mı ?

Ha biz hedef ülkeyiz. Siyonizm yeni apolar bulur. ABD yeni adamlar bulur. Bizi kendi değerlerimizle yine kendi kendine vurdurur.

Suriye diyorsun. Suriye son dönemin en önemli hamlesiydi. Bu hamleyle bölgede istikrar sağlanıp , hem sınırlarını sınırlarından daha içerde müdafaa edecek , hem ülkende ki mültecilerin çoğunluğunun dönmesine vesile olacaksın.

İsrail'e yardım ettik. Temizlik yaptık demek art niyettir. Zaten bölgenin yarısına yakını YPG PKK güdümündeydi. Yani ABD destekli bu örgütleri bir taraftan finanse eden diğer devlet İsraildir. O yüzden bizim hele hele İsrail'e yardım etme gibi bir hareketimize ihtiyaçları yok.

Biz ne zaman parçalanırız ? Bu şekilde birbirimize düşman gözüküyle bakmaya devam ettiğimizde.

Hiç görüşlerimize saygımız yok.

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Az önce çıksın dedin. Sen de bir öyle bir böyle konuşuyorsun olmadı şimdi yaaa banane ben oynamıyorum oyunu bozdun
Aynı yola çıkıyor ha çıkmış ha mecliste konuşmuş,Meclis konuşsun sıkıntı yok ama dışarda olmasın o nasıl oluyor

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Ben senden iyü biliyorum tarhimi benim alanım tarih senin gibileri uyutulmasın düye uyarıyorum
Yaaa öylemi gerçek tarihini biliyorsan sana tek kelime soylemeyecegim kusura bakma. Sen bu kafayla devam et çoluk çocuğuna güzel bir gelecek hazirlarsin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,168
1,899
113
Salak herif git sen arama motoruna sor dış borç Akp zamanında ne kadardı şu anda ne kadar diye. Muhalefetin eleştirilecek bir ton şeyi var ama bu leş iktidarı da ancak senin gibi mallar savunur. Pekçok oyunu Akp ye vermiş insan bile utancından susuyor

Cahil insanın en çekilmez yanı herkesi bir bok bilmemesiyle suçlamasıdır

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Ailemde yakınen devlete hizmet eden çok kişi var. Apo çıksın demek herkesin canını acıtan bir durum.
Bunu en iyi ben anlarım. Lakin devlet aklı denen birşey var. Türkiye Cumhuriyet'i Devleti terörü zaten bitirdi sayılır. Bu adamın kendi ağzından bu örgütün artık yok hükmünde olduğunu söylemesi işin psikoloji tarafını da kazanması demektir.

Bu apo piçi getirildiği yılda asılmalıydı. Bugün onu asmak demek , onu kahraman yapmak demek. O kinle büyüyecek yeni milyonlara su serpmek demek.

Ülkeye barış gelse artık. Türkiye milyon dolarları başka şeye harcasa güzel olmaz mı ?

Ha biz hedef ülkeyiz. Siyonizm yeni apolar bulur. ABD yeni adamlar bulur. Bizi kendi değerlerimizle yine kendi kendine vurdurur.

Suriye diyorsun. Suriye son dönemin en önemli hamlesiydi. Bu hamleyle bölgede istikrar sağlanıp , hem sınırlarını sınırlarından daha içerde müdafaa edecek , hem ülkende ki mültecilerin çoğunluğunun dönmesine vesile olacaksın.

İsrail'e yardım ettik. Temizlik yaptık demek art niyettir. Zaten bölgenin yarısına yakını YPG PKK güdümündeydi. Yani ABD destekli bu örgütleri bir taraftan finanse eden diğer devlet İsraildir. O yüzden bizim hele hele İsrail'e yardım etme gibi bir hareketimize ihtiyaçları yok.

Biz ne zaman parçalanırız ? Bu şekilde birbirimize düşman gözüküyle bakmaya devam ettiğimizde.

Hiç görüşlerimize saygımız yok.
Ben görüşümü söyledim ben kimseye düşman gözü ile bakmıyorum

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Yaaa öylemi gerçek tarihini biliyorsan sana tek kelime soylemeyecegim kusura bakma. Sen bu kafayla devam et çoluk çocuğuna güzel bir gelecek hazirlarsin
Valla sen o kafayı mankurt zihniyeti bırak olaylara farklı açılardan bakmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...