Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milletteki Dertlere Bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,168
1,900
113
Bize her anlatılana balıklama cakildik evet. Gerçek tarihimizi gömdüler yerine kağıt üzerinde kurulmuş tarihi ogrettiler sende haklısın. Sen tarihini ilk önce öğren ondan sonra bana burda 50-60 yıl öncesini anlat
Ulan hem iftira atıyorsun hem de ülkeyi 50-60 yıldır sağ partiler yönetiyor yanlışın var deyince de önce tarih öğren diyorsun

Ne mal adamsın lan

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Aynı yola çıkıyor ha çıkmış ha mecliste konuşmuş,Meclis konuşsun sıkıntı yok ama dışarda olmasın o nasıl oluyor
Yaaa sen halen o küçük beynin basmıyor. 2500 senelik devlet aklı senin aklından Geri çalışıyor dimi. Devlet plan yaptığı zaman sana gelip bunu söylemez sende böyle sağa sola dalarsin sonrada kafanı gelir ezer

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Ulan hem iftira atıyorsun hem de ülkeyi 50-60 yıldır sağ partiler yönetiyor yanlışın var deyince de önce tarih öğren diyorsun

Ne mal adamsın lan
Sen üslubuna bak geri kafalı. Sen kime hizmet ediyorsun kaybol cıvata seni

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Ailemde yakınen devlete hizmet eden çok kişi var. Apo çıksın demek herkesin canını acıtan bir durum.
Bunu en iyi ben anlarım. Lakin devlet aklı denen birşey var. Türkiye Cumhuriyet'i Devleti terörü zaten bitirdi sayılır. Bu adamın kendi ağzından bu örgütün artık yok hükmünde olduğunu söylemesi işin psikoloji tarafını da kazanması demektir.

Bu apo piçi getirildiği yılda asılmalıydı. Bugün onu asmak demek , onu kahraman yapmak demek. O kinle büyüyecek yeni milyonlara su serpmek demek.

Ülkeye barış gelse artık. Türkiye milyon dolarları başka şeye harcasa güzel olmaz mı ?

Ha biz hedef ülkeyiz. Siyonizm yeni apolar bulur. ABD yeni adamlar bulur. Bizi kendi değerlerimizle yine kendi kendine vurdurur.

Suriye diyorsun. Suriye son dönemin en önemli hamlesiydi. Bu hamleyle bölgede istikrar sağlanıp , hem sınırlarını sınırlarından daha içerde müdafaa edecek , hem ülkende ki mültecilerin çoğunluğunun dönmesine vesile olacaksın.

İsrail'e yardım ettik. Temizlik yaptık demek art niyettir. Zaten bölgenin yarısına yakını YPG PKK güdümündeydi. Yani ABD destekli bu örgütleri bir taraftan finanse eden diğer devlet İsraildir. O yüzden bizim hele hele İsrail'e yardım etme gibi bir hareketimize ihtiyaçları yok.

Biz ne zaman parçalanırız ? Bu şekilde birbirimize düşman gözüküyle bakmaya devam ettiğimizde.

Hiç görüşlerimize saygımız yok.
Kardeş sen kime anlatiyorsun bunları. O küçücük basmayan beyinleriyle devlet aklının ne olduğunu bilmeyip gelip burda ahkam kesenleremi. Yorma kendini bilen biliyor rahat ol. Bu insanlari makarnacı koyun yaptılar ya. %52 si gidip yine onlara oy verdi. Seçmiş secilmise saygı duymak zorundadir

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Yaaa sen halen o küçük beynin basmıyor. 2500 senelik devlet aklı senin aklından Geri çalışıyor dimi. Devlet plan yaptığı zaman sana gelip bunu söylemez sende böyle sağa sola dalarsin sonrada kafanı gelir ezer
He gördük devlet aklını teröristleri davul zurna ile karşılayıp kaç şehit verdik sırf milletin oyunu almak için şimdi kan kaybediyor 2.açlım derdindeler,bırada devlet aklı degil başkalarının uşağı olma aklı var ülke 100 yıldır bağımsız degil 22-23 yıldır hiç degil

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
He gördük devlet aklını teröristleri davul zurna ile karşılayıp kaç şehit verdik sırf milletin oyunu almak için şimdi kan kaybediyor 2.açlım derdindeler,bırada devlet aklı degil başkalarının uşağı olma aklı var ülke 100 yıldır bağımsız degil 22-23 yıldır hiç degil
Yaaa bı git yaaa. Terörü bitirdiler buna ne diyeceksin peki. Benim yengemin kardeşi şehit. Biz ne zamanlar nerede bu ülke kaç şehit verdi çok iyi biliyoruz. Sen git şehit ailelerine bunu sor tamammi şimdi kaybol

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Öküz herif sen önce yazdıklarına bak. İstediğini söyleyen istemediğini işitir
Yemin ediyorum bunların hepsi aynı kafada görmek istediklerini görürler ülke ateş olmuş umurlarımda olmaz bu boş kafalar yüzünden her anlamda halimiz ortada

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Yaaa bı git yaaa. Terörü bitirdiler buna ne diyeceksin peki. Benim yengemin kardeşi şehit. Biz ne zamanlar nerede bu ülke kaç şehit verdi çok iyi biliyoruz. Sen git şehit ailelerine bunu sor tamammi şimdi kaybol
Şehit aileleri niye tepkili o zaman bahçeliye,benim desteklediğim zihniyetin bir şey diyorsa doğrudur yoksa yanlıştır

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Yemin ediyorum bunların hepsi aynı kafada görmek istediklerini görürler ülke ateş olmuş umurlarımda olmaz bu boş kafalar yüzünden her anlamda halimiz ortada
Bırakalım size ülkeyi bı seneye koyun bilmem neresine. Hayde kaybol geri zkali cahil seni

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Terörü bitirdiler mi,ırakta pkk suriye de ypg kurulacak daha ne olacak,saydın mı kaç tane var

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Şehit aileleri niye tepkili o zaman bahçeliye,benim desteklediğim zihniyetin bir şey diyorsa doğrudur yoksa yanlıştır
Onu oraya çıkaran konuşturan da 2500 senelik devlet aklidir bir bildiği vardır. Sen okadar basitmi zannediyorsun çıkacaklar böyle bir konuşma yapacaklar. O konuşmanın olduğu gece senin Suriye'de bordo bereliler in yetistirmis olduğu Özgür Suriye ordusunun temizliğe başladığını. Haberin varmı bunlardan

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Her gün yolsuzluk her gün devlet malı soyma
Onu oraya çıkaran konuşturan da 2500 senelik devlet aklidir bir bildiği vardır. Sen okadar basitmi zannediyorsun çıkacaklar böyle bir konuşma yapacaklar. O konuşmanın olduğu gece senin Suriye'de bordo bereliler in yetistirmis olduğu Özgür Suriye ordusunun temizliğe başladığını. Haberin varmı bunlardan
Haydi iddaa girelim ben orada ypg kurulacak diyorum senin devlet aklı dedigi bir şey yapmayacak 2.terör bölgesi oluşturulacak,adamlar adım adım planlarını uygulatıyor daha devlet aklı olduğunu iddaa ediyorsun

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Neyse iyi akşamlar ben terör olayı diye yazdın o parti bu parti benim umrumda degil,zamanla her şeyi göreceğiz devlet aklımı coni aklımı kimse kusura bakmasın

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
265
63
Her gün yolsuzluk her gün devlet malı soyma

Haydi iddaa girelim ben orada ypg kurulacak diyorum senin devlet aklı dedigi bir şey yapmayacak 2.terör bölgesi oluşturulacak,adamlar adım adım planlarını uygulatıyor daha devlet aklı olduğunu iddaa ediyorsun
Senin bildiğinin taaaa. Senle hersekilde iddaya girerim bu yazımı kaydet çıkar burda dansöz kıyafeti giyeceğim resim paylaşacam. Eğer böyle birşey olmazsa sen ne yapacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...