Ailemde yakınen devlete hizmet eden çok kişi var. Apo çıksın demek herkesin canını acıtan bir durum.
Bunu en iyi ben anlarım. Lakin devlet aklı denen birşey var. Türkiye Cumhuriyet'i Devleti terörü zaten bitirdi sayılır. Bu adamın kendi ağzından bu örgütün artık yok hükmünde olduğunu söylemesi işin psikoloji tarafını da kazanması demektir.
Bu apo piçi getirildiği yılda asılmalıydı. Bugün onu asmak demek , onu kahraman yapmak demek. O kinle büyüyecek yeni milyonlara su serpmek demek.
Ülkeye barış gelse artık. Türkiye milyon dolarları başka şeye harcasa güzel olmaz mı ?
Ha biz hedef ülkeyiz. Siyonizm yeni apolar bulur. ABD yeni adamlar bulur. Bizi kendi değerlerimizle yine kendi kendine vurdurur.
Suriye diyorsun. Suriye son dönemin en önemli hamlesiydi. Bu hamleyle bölgede istikrar sağlanıp , hem sınırlarını sınırlarından daha içerde müdafaa edecek , hem ülkende ki mültecilerin çoğunluğunun dönmesine vesile olacaksın.
İsrail'e yardım ettik. Temizlik yaptık demek art niyettir. Zaten bölgenin yarısına yakını YPG PKK güdümündeydi. Yani ABD destekli bu örgütleri bir taraftan finanse eden diğer devlet İsraildir. O yüzden bizim hele hele İsrail'e yardım etme gibi bir hareketimize ihtiyaçları yok.
Biz ne zaman parçalanırız ? Bu şekilde birbirimize düşman gözüküyle bakmaya devam ettiğimizde.
Hiç görüşlerimize saygımız yok.