- 644
- 250
- 63
Bol şanslar kardeşim bende senin gibiydim %100 bonustan çekim yapacaz diye 8 bin yedirdim en sonunda dün 5 bin koydum umarım bugünde şans seninle olur
sadece whatsApp ile atıyordun yapma öyle şeyler kardo 👊🏼😂mustehcen fotolar koydum engelledıler foto koymamı
Daha olamadık fruit partyi 🤣🤣🤣 kanka 10-3 ten set verdi kupon yattı yeminlen kafayı yiyecek Bakırköy'e yatircaklar sonundahg meyveci
Brezilya da herşey mümkün ama normal şartlarda her türlü olması lazımArkadaşlar 1 gole 5 k gelecek tahmin alabilirmiyim bu takım atarmı
Aleyküm selam meyveci dedin dost @erhanbey22 manavci geldi 🤣🤣S.a iyi geceler herkese beyler
Canı cikita çekmiş erhanin Hızır gibi yetiştim dostAleyküm selam meyveci dedin dost @erhanbey22 manavci geldi 🤣🤣
Dost bu vbet ödülü eklemedi sinir oldum o kadar güzel mac vardiki baskette bu gece hepsini kaçırdım 😡😡😡Brezilya da herşey mümkün ama normal şartlarda her türlü olması lazım
Yakında bol bol yeriz🤣🤣🤣Canı cikita çekmiş erhanin Hızır gibi yetiştim dost
Severmisin dost cikitayiYakında bol bol yeriz🤣🤣🤣
Yakında işimiz cikita olacak dost sevmek zorundayız 🤣🤣Severmisin dost cikitayi
İyice haşır neşir ol iydir cikitaYakında işimiz cikita olacak dost sevmek zorundayız 🤣🤣
Ben okudum ufledim ev atcak reisMac boyle bitebilir umarim olmazda atar ev
Yarın eklenirDost bu vbet ödülü eklemedi sinir oldum o kadar güzel mac vardiki baskette bu gece hepsini kaçırdım 😡😡😡
Ufurukculere kaldı iş deseneBen okudum ufledim ev atcak reis
Manavciliktan hariç bana üfürükçü derler dost haberin olsun aliniyomUfurukculere kaldı iş desene