- 13,341
- 15,408
- 113
Tamam hacı abiiiManavciliktan hariç bana üfürükçü derler dost haberin olsun aliniyom haberin olsun
Tamam hacı abiiiManavciliktan hariç bana üfürükçü derler dost haberin olsun aliniyom haberin olsun
Helal dost güzel senaryo yazıyonBence bu maç 2-2 bitecek his sadece bı pok bildiğimden deil
Iyi bakalim umarim atarBen okudum ufledim ev atcak reis
Estağfurullah mümin kardeşimTamam hacı abiii
3 lazım olsa 3-2 derdin kanka sıkıntı yok ne lazımsa ona göre skor yazarızBence bu maç 2-2 bitecek his sadece bı pok bildiğimden deil
Bizde senaryo olmaz dost akışına bırakıyoruz doğaçlama yapıyoruz herşeyiHelal dost güzel senaryo yazıyon
Nabza göre şerbet dost3 lazım olsa 3-2 derdin kanka sıkıntı yok ne lazımsa ona göre skor yazarız
Lazimlik gibi olsa 2-1 derdim dost 🤣🤣3 lazım olsa 3-2 derdin kanka sıkıntı yok ne lazımsa ona göre skor yazarız
Bi sigara da ben yakiyorum o zamanYaktım bi cigara hadi flu 2 yap
Helal dost devamlı çoğul kelime kullaniyon siz kaç kişisiniz dostBizde senaryo olmaz dost akışına bırakıyoruz doğaçlama yapıyoruz herşeyi
Paketi ortaya koy dost bizde yakalım birer taneBi sigara da ben yakiyorum o zaman
Profilin baya afilli dost helal2021 den beri depi yenemıyor ev inş atar dep atarsa cok sıkıntı olur
Biz üç kişiydikHelal dost devamlı çoğul kelime kullaniyon siz kaç kişisiniz dost
Sen suphisin dost tanıdım seniBiz üç kişiydik
Şoma ağızlisin dost2021 den beri depi yenemıyor ev inş atar dep atarsa cok sıkıntı olur