- 920
- 273
- 63
Adamsin verdiBeyler arkadas eksik soylemis kodu ilk ust tarafa yazin sonra alta yazin ekliyor rica ederim
Adamsin verdiBeyler arkadas eksik soylemis kodu ilk ust tarafa yazin sonra alta yazin ekliyor rica ederim
Kodu yazacağımız yeri bulamadım link atabilecek varmı
2. Soraya yazcaksinyazıyoruz kodu böyle bir kod bulunamadı diyor
YazıyorAltındakine yazıcan
kanka bende aldım 20 dolar yaptım da sadece slot için geçerli diyo çekemicez bende kupon yapmıştım çünküValla beyler ben ilk uste yazdım sonra alta yazdım verdi ilk kuponu da yaptım bakalim
Bana her alan geçerli dedikanka bende aldım 20 dolar yaptım da sadece slot için geçerli diyo çekemicez bende kupon yapmıştım çünkü
Dolar vermedi kodla üye oldumÖncelikle herkese merhaba site elemanı falan değilim bu siteyi nasıl yersiniz ondan bahsedicem. Siteye üye olurken kod kısmına (Thesakultah) yazın üye olduktan sonra ayarlardan genel kısmına basın. Orada teklifler kısmı var girip oraya (thesakultah) yazın 10 dolar hemen vercek 5 kat çevirip 20 dolar çekin. eğer bakiyeniz çok fazlaysa 20 dolar çekip o 20 doları geri yatırın ben öyle yaptım 4800 dolar bakiyenyapip çekim talebi ilettim işte kanıtım da var
mrgamb131.com
Kopyala yapıştır gir