Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MrFlankes / 7 Oran

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
7.00

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,222
4,348
113
Abi zaten mallık edip oynayıp o parayı kullandım duyar kasmalık bi durum sergilemiyorım daha önce biri sana böyle denk gelmiş diye herkesi bir sayman saçmalık yinede sıkıntı yok abicim
Geneli öyle ne yazık ki güzel kardeşim,🙏 üzülüyorum sadece

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,222
4,348
113
Kupon tutarsa sen daha heyecanlı çıktın umarım direk sana cıkar tüm samimiyetimle söylüyorum
Bana alıntı yapmak istedin kardeşim herhalde,evet platformun bir amacı var belki bilmezsin zor zamanlarımızda dostların kuponlarınıa sinerji vererek para kazanıyoruz bizde 😂😂

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,222
4,348
113
Ekonomiyi az çok biliyorsun abi dediklerin son derece doğru zaten elimizdeki 3 kuruşuda cebimize bisey girer cıksr dolaşırız diye heba ediyoruz sonra sabah okula gidecek para bile kalmıyor son pişmanlıklar biseye yaramıyor işte
Yol yakınken unut bu sevdayı kardeşim,,,

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,222
4,348
113
Bu kazananlar nasıl belli oluyor abi kura mı çekiliyor yoksa kazanan abi kendimi seciyor
Beklemede açarsa konuyu,konuyu takip edip sinerji yaratana veriliyor, çekiliş açarsa Adminler çekiliş yapıyor