- 2,823
- 2,357
- 113
İstanbul'daysan mekana beklerim birazdan acacam dükkanı muhabbetimiz de sağlamdırHadi bugün senden olsun ..demlede icek
İstanbul'daysan mekana beklerim birazdan acacam dükkanı muhabbetimiz de sağlamdırHadi bugün senden olsun ..demlede icek
Ahmo forumdan banlandiYaavv birşey sorcam bu ahmoo nerelerde nick mi değişti ne yaptı
@Exelans2000 çayi demleyip gelsin gerisi kolay der...@aSiRuH06 Nasıl yazılıyorum ama değil mi açlık çok kötü bir şey
Afiyet olsun dostumÇay dedin can evimizden vurdun tiryaki adamız hanım zıbaralı 5 saat oldu bir çay koyam bari
Sanki en büyük gunahlardan biriymiş gibi konuştun 🤣Asla hiçbir zaman olmaz öyle birşey
Harbi kapalimi reis bende açık gözüküyorBizim dmmiz kabuk bağlamış hiç yanmıyor kırmızı
Eyvallah reis gel beraber olsunAfiyet olsun dostum
Sabah seriflerin hayrola gardasim,,elbet bir gün yolum düşer oralara,,ama elimi çabuk tutmaliyim...imamın kayığı limana yaklaştı yaklaşacak,,İstanbul'daysan mekana beklerim birazdan acacam dükkanı
Hangi parayiSen inat ettin İlla bundan parayı vereceksin
Sen bir şey mi içtin Kral Benim de dm kapalı diyorum o demiyor ki benim Dm kapalı😄Harbi kapalimi reis bende açık gözüküyor
Seninki açıkta biz sana yazarsak maddi talepten yönetime bildirmeHarbi kapalimi reis bende açık gözüküyor
Değilmi bence öyle aga paylaşmak güzeldirSanki en büyük gunahlardan biriymiş gibi konuştun 🤣
Açılmış msj atılıyor..denedim ddDHarbi kapalimi reis bende açık gözüküyor
Var değilmi öyle hanzolarda aramizdaSeninki açıkta biz sana yazarsak maddi talepten yönetime bildirme
GooooooooooooooolSeninki açıkta biz sana yazarsak maddi talepten yönetime bildirme
Var maalesef direkt yok kardeşim atmayacağım dese daha iyi olurduVar değilmi öyle hanzolarda aramizda
DddVar değilmi öyle hanzolarda aramizda
İstanbul Fatih KaragümrükSabah seriflerin hayrola gardasim,,elbet bir gün yolum düşer oralara,,ama elimi çabuk tutmaliyim...imamın kayığı limana yaklaştı yaklaşacak,,
Fazlasıyla var dm'den yazan niye kapattın zannediyorsunVar değilmi öyle hanzolarda aramizda
Dost tabii güzelde sen sanki asla paylaşmam anlamında söyledin gibi oldu ben mi yanlış anladım yoksaDeğilmi bence öyle aga paylaşmak güzeldir