- 2,855
- 1,677
- 113
Ben yakaliyom o gelmiyo amkKırmızı yakalayamadim
Ben yakaliyom o gelmiyo amkKırmızı yakalayamadim
Karagümrük yakan adamİstanbul Fatih Karagümrük
Fazlasıyla var dm'den yazan niye kapattın zannediyorsun
Semtimizin sevdalısıyız be KralKaragümrük yakan adam
Yok be reis nicler değişmeden sayısız güzellik yaptığımız dostlar vardı ancak herkes isim değişti afedersin kimin eli kimin gotunde belli değil kimseyi tanıyamiyorumDost tabii güzelde sen sanki asla paylaşmam anlamında söyledin gibi oldu ben mi yanlış anladım yoksa
Zaten eski üyesin 2018 üyesisin senden 2 sene sonra üyeyiYok be reis nicler değişmeden sayısız güzellik yaptığımız dostlar vardı ancak herkes isim değişti afedersin kimin eli kimin gotunde belli değil kimseyi tanıyamiyorum
Uğur aslanda öyle diyor bak..Semtimizin sevdalısıyız be Kral
Doğru diyorsun dost.Yok be reis nicler değişmeden sayısız güzellik yaptığımız dostlar vardı ancak herkes isim değişti afedersin kimin eli kimin gotunde belli değil kimseyi tanıyamiyorum
Çayin demlenince güzellikler akacak ozaman demli demli dm de deseneYok be reis nicler değişmeden sayısız güzellik yaptığımız dostlar vardı ancak herkes isim değişti afedersin kimin eli kimin gotunde belli değil kimseyi tanıyamiyorum
Hata yapmışız demekki nick değişen iyi dediğimiz dostlarda biziz diye yazmadı hiçDoğru diyorsun dost.
HaramBak 3 eldir girmedim 3 el kırmızı atti
Artık herkes menfaat dünyasında yaşıyor be dost. Üzülerek söylüyorum bunu ama maalesef öyle insanların seninle işi varsa yanibasindalarHata yapmışız demekki nick değişen iyi dediğimiz dostlarda biziz diye yazmadı hiç
Üç degil beş değil beş lira helavela vel velaHep beraber a a a aa aa e e ee ee
Çok üzücü ama gerçek olan bu reis sağlık olsun biz adam olarak kalalım herkes yakışanı yapsın kendineArtık herkes menfaat dünyasında yaşıyor be dost. Üzülerek söylüyorum bunu ama maalesef öyle insanların seninle işi varsa yanibasindalar
Bu aviator kadar bağımlı yapan bir oyun görmedim..MK her para yatır yatirmaz ilk ona giriyom..bı kurtulaydim ..Bak 3 eldir girmedim 3 el kırmızı atti