- 34,792
- 15,368
- 113
Ne iş yapıyorsun Kral senÇok üzücü ama gerçek olan bu reis sağlık olsun biz adam olarak kalalım herkes yakışanı yapsın kendine
Ne iş yapıyorsun Kral senÇok üzücü ama gerçek olan bu reis sağlık olsun biz adam olarak kalalım herkes yakışanı yapsın kendine
Bende ne yaptı bağımlılık ibineBu aviator kadar bağımlı yapan bir oyun görmedim..MK her para yatır yatirmaz ilk ona giriyom..bı kurtulaydim ..
Resmen bakiyene göre uçak uçuyor sanki )
Öyle zaten reis 2 lira bas Afrika'ya varıyor teyyare accık bet yukselt mahalleden çıkamıyor 🤣🤣Bu aviator kadar bağımlı yapan bir oyun görmedim..MK her para yatır yatirmaz ilk ona giriyom..bı kurtulaydim ..
Resmen bakiyene göre uçak uçuyor sanki )
Patlat bi hdablaHep beraber a a a aa aa e e ee ee
Gıda mühendisiyim reis hem mekan var hem çalışıyorumNe iş yapıyorsun Kral sen
Eko buralarda dolanıyormuşPatlat bi hdabla
Helal olsun bizim gibi boş gezmiyorsunGıda mühendisiyim reis hem mekan var hem çalışıyorum
Öyle dost herkes kendine yakışanı yapsjn dediğin gibiÇok üzücü ama gerçek olan bu reis sağlık olsun biz adam olarak kalalım herkes yakışanı yapsın kendine
Balporsugu o diyolar doğru mu,gevsek gevsek rollerde yaziyo ama?Eko buralarda dolanıyormuş
Vallahi bilmiyorum Ben küfür ediyorum adam olsa karşılık verirBalporsugu o diyolar doğru mu,gevsek gevsek rollerde yaziyo ama?
İyi ediyon, karşılık verirse banlatiriz 😅Vallahi bilmiyorum Ben küfür ediyorum adam olsa karşılık verir
Vay arkadaş ya aslında bu avitörü oynadığın zaman nereden oynayacağım biliyor musun maddi4 el girdik mavi atti girmedik mor kırmızı bu bana oynuyo
4000 lira parayı Hiç mi ettinKefen parası kaldı
Muroooo duy duy ))
Çok gezdim zamanında reis mezuniyetten sonra herşey nasip kısmet devlet destekli mekan kurduk tecrübe kazandık işimizi bulduk Allah herkesin yardımcısı olsunHelal olsun bizim gibi boş gezmiyorsun
Bugün 12k zararVay arkadaş ya aslında bu avitörü oynadığın zaman nereden oynayacağım biliyor musun maddi
4000 lira parayı Hiç mi ettin