- 15,754
- 8,672
- 113
Semt Esenyurt mu Bağcılar mı knkaBugün bir hareket mecbur yapmak lazım memom akşam yoksa izleriz bom bos
Semt Esenyurt mu Bağcılar mı knkaBugün bir hareket mecbur yapmak lazım memom akşam yoksa izleriz bom bos
Okmeydani kanka sarkkahvesi😁😁Semt Esenyurt mu Bağcılar mı knka
Maykom cemal kamacının orası mıOkmeydani kanka sarkkahvesi😁😁
Gene hiç yoktan iyimis kanka,vermezsen öldürmezler orada 😅Okmeydani kanka sarkkahvesi😁😁
Waayyyy yakınım oraya wasilim Dörtyol tarafinda kalıyor birazMaykom cemal kamacının orası mı
Çok iyi bilirim orayı maykom çok geldim oraya çalışmaya dört yolun başındaki pastane nin böreği çok iyiWaayyyy yakınım oraya wasilim Dörtyol tarafinda kalıyor biraz
Bizim selahattinabe çok iyidir ama çok boştur kanka😁😁Çok iyi bilirim orayı maykom çok geldim oraya çalışmaya dört yolun başındaki pastane nin böreği çok iyi
Ahahhaah ulan be 1 yıl oldu oraya gelmeyeli özledim oraları her duvarda yazı yazardıBizim selahattinabe çok iyidir ama çok boştur kanka😁😁
Aynn agacm temizlendi ama eskisi gibi değil buralarAhahhaah ulan be 1 yıl oldu oraya gelmeyeli özledim oraları her duvarda yazı yazardı
Yakınız ne maykom bende gaziosmanpaşa sarıgölde oturuyorum @Muroo1988 da yakın bize bir ara toplanalımAynn agacm temizlendi ama eskisi gibi değil buralar
İndin mi sokaklara kanka,pankart bile açalım sermaye için haha 😅Aynn agacm temizlendi ama eskisi gibi değil buralar
Samterida Gürcistan Ligi 3,5 üst alAgalar 3 maç verin taraf bahsi bizbet 400 freebet eklemiş 😂
Taraf diyorum muroo taraf 😂😂Samterida Gürcistan Ligi 3,5 üst al
Basket geçerli mi tarafTaraf diyorum muroo taraf 😂😂
ahahahahaBu ne lan yarıldım aw
Onu bilememTaraf diyorum muroo taraf 😂😂
Her yol mübah min 1.40 oran 3 maç olacak 😂😂Basket geçerli mi taraf
Oynattıklari insanlara bi onu demedikleri kalmıştı ,onu da açık açık soylemeye başladılar, bakalım yakında ne diceklerahahahaha