- 1,147
- 1,184
- 113
Ee nolacak şimdi@Jokkers böyle de bahtsiziz işte 😅
Ee nolacak şimdi@Jokkers böyle de bahtsiziz işte 😅
Yağmur durunca devam edecekEe nolacak şimdi
Olum oyun tamamlandı diyor bu 😂😂😂Yağmur durunca devam edecek
Yok Yok dediğim gibi yağmurdan kesildiOlum oyun tamamlandı diyor bu 😂😂😂
İyi bakayım memo bu maçı getir 😂😂Yok Yok dediğim gibi yağmurdan kesildi
Getiririm knk, FB maçını da tv den getiririz,yahudi kopekleri de zaten Braga ya yenilir bu iş tamamİyi bakayım memo bu maçı getir 😂😂
Tel avivde iyi takım 😂Getiririm knk, FB maçını da tv den getiririz,yahudi kopekleri de zaten Braga ya yenilir bu iş tamam
Basket olsa okeyde,futbol da yok be,eran zahavi oynuosa bi sıkıntı biraz, Portekiz de sanmıyorum dayanabileceklerine,ben fb den daha cok guveniom bragayaTel avivde iyi takım 😂
Allah seni 😂@Jokkers Japonya da saat gece 11 , maç belki de daha oynanmaz saat geç oldu diye
Ne bilim omq bundan sonra tenis kupon u yaparken hava durumuna da bakarız 😅😅, tam maçı aldın yağmur bastırmis yok böyle bişey ya 😅Allah seni 😂
Hep senin yüzünden niye bakmıyon la hava durumunaVay arkadaş ya
Memoo 100 buldum geliyor şimdi akşamlık kombine 😁😁Ne bilim omq bundan sonra tenis kupon u yaparken hava durumuna da bakarız 😅😅, tam maçı aldın yağmur bastırmis yok böyle bişey ya 😅
Knka canlıda 500 yap sonra kombine yap hahahMemoo 100 buldum geliyor şimdi akşamlık kombine 😁😁
Kot kovalamaktan buradaki Hava durumuna bile bakamıyorumHep senin yüzünden niye bakmıyon la hava durumuna
Bi kombine yaptık memonun verdiği maç yarıda kaldı memo bu maçı gece kalk takip et 😂😂Memoo 100 buldum geliyor şimdi akşamlık kombine 😁😁
Adamada casper ruud desene la 😂😂Knka canlıda 500 yap sonra kombine yap hahah
Yarın gece ye kadar yağmur gösteriyor, Tokyo hava durumunda hahahBi kombine yaptık memonun verdiği maç yarıda kaldı memo bu maçı gece kalk takip et 😂😂
Maşallah dediğimiz yaşamiyo la,nerden bilek şimdi başka maç versek onda nolur acabaAdamada casper ruud desene la 😂😂