- 1,147
- 1,184
- 113
Ya bırak şu kod işlerini ne işi var senin gibi zengin adamın kod la seni ters çevirsek tomarla para düşer üstündenKot kovalamaktan buradaki Hava durumuna bile bakamıyorum
Ya bırak şu kod işlerini ne işi var senin gibi zengin adamın kod la seni ters çevirsek tomarla para düşer üstündenKot kovalamaktan buradaki Hava durumuna bile bakamıyorum
Hesapları hemen anlık atacağım sana Eğer 0'sa 1000 TL atacak mısınYa bırak şu kod işlerini ne işi var senin gibi zengin adamın kod la seni ters çevirsek tomarla para düşer üstünden
Kanka o en baştaki 1 i çıkar bu kupon gelmezse bendede o kadar var 😂😂Hesapları hemen anlık atacağım sana Eğer 0'sa 1000 TL atacak mısın
Temelli batmışızKanka o en baştaki 1 i çıkar bu kupon gelmezse bendede o kadar var 😂😂
Bu kupon banko gelirdi,ama yagmurdan ötürü mac 24 saat te oynanmazsa maç iade olur,iade olunca da 3 maçlık fb şartlarını yerine getirmedin diyip bakiyeni 0 larlar,o kadar olur en fazlaKanka o en baştaki 1 i çıkar bu kupon gelmezse bendede o kadar var 😂😂
Oyanır kanka yarın üstü kapalı bi korttaBu kupon banko gelirdi,ama yagmurdan ötürü mac 24 saat te oynanmazsa maç iade olur,iade olunca da 3 maçlık fb şartlarını yerine getirmedin diyip bakiyeni 0 larlar,o kadar olur en fazla
Oranlar açılmış oynanacak herhaldeBu kupon banko gelirdi,ama yagmurdan ötürü mac 24 saat te oynanmazsa maç iade olur,iade olunca da 3 maçlık fb şartlarını yerine getirmedin diyip bakiyeni 0 larlar,o kadar olur en fazla
Hadi inşallah,saat geç olmasa devam eder kesin dicem de,o biraz benim kafami bulandirdiOyanır kanka yarın üstü kapalı bi kortta
Oyanıyor çıkmışlar kortaHadi inşallah,saat geç olmasa devam eder kesin dicem de,o biraz benim kafami bulandirdi
Oh rahatladım simdi, gerçi hâlâ baslamdi gozukuo bendeOyanıyor çıkmışlar korta
Be yaptıkları belli değil az önce korttaydılar omq 😂Oh rahatladım simdi, gerçi hâlâ baslamdi gozukuo bende
Gene yagmur başlamıştır belki, bazen öyle oluyo 😅Be yaptıkları belli değil az önce korttaydılar omq 😂
BaşlamışBe yaptıkları belli değil az önce korttaydılar omq 😂
Hadi ilk seti alsin bakalım4-3 olmuş
İlk seti verdi memooooHadi ilk seti alsin bakalım