- 34,372
- 15,128
- 113
2 gün banlandıSüresiz banlanmış olması lazım öyle biliyom
2 gün banlandıSüresiz banlanmış olması lazım öyle biliyom
Mayko ne kadar banlandı?2 gün banlandı
2Mayko ne kadar banlandı?
Kanka ben konuşursam süresiz banlanirim, tamam forum kuralları bilmemne diye bi ton madde var,ama konu o değil shellac her üyeye eşit davranayim yarı yarıya davranayim diye kelle kopartiyo filan ama, hukukta da bu var, kim azmettirici kim başlatıyor filan bunlarla alâkalı düşünüp karar veriliyo, ölen bile agir söz söylemişse haksız tahrik var denilip öldürenin cezası azalıyor, şimdi burada da eşitlik ilkesi şuan yanlış bi durum biri gelio cekilsten bulduğu tg adresinden adamın anasının bütün deliklerine sövüp olayi baslatio, öbürü de cevap veriyor diye ikiside iki gün ban aliyo,olaya başlatan la aynı ceza,napsin anamin bütün deliklerine sovdun eyvallah mi desin, tamam bütün olaylar da herkesle tek tek ugrasamazsinda @Shellac şu balporsugu na artık bu çare bul,yoksa çok uye kaybediceksiniz,biri gelir biri gider demeyinBu nasıl oluyor ya hemen ban
Süresiz yazdı2 gün banlandı
La adam yukarda multi hesap süresiz yazdı nasıl 2 gün
La adam yukarda multi hesap süresiz yazdı nasıl 2 gün
[/ multi'ye süresiz attı normal hesabına 2 gün
Bu ay 4 kez ban yedi süresiz banlanacaktı bu seferVır vır her konu altında konuşup duruyor başımızı ağrıtıyor Balporsugu. Olan maykoya oldu
Ya dost bi yerde adam sabıkalıysa ona göre ceza alır, cezası ona göre verilir bu balporsugu yüzünden herkes yaniyo eşit muamele gördüğü için, beni forumda 3-5 kişi sevmez,senide 3-5 kişi sevmio diyelim, ama bu adamdan 20-30 kişi haz duymuyor,demek ki bu adam da bi sorun var, adminler de ona göre muamele etmesi gerekiyordu şimdiye kadarVır vır her konu altında konuşup duruyor başımızı ağrıtıyor Balporsugu. Olan maykoya oldu
La balporsugu dediğin aekrem amk madem multiye ban var anında atılmalıYa dost bi yerde adam sabıkalıysa ona göre ceza alır, cezası ona göre verilir bu balporsugu yüzünden herkes yaniyo eşit muamele gördüğü için, beni forumda 3-5 kişi sevmez,senide 3-5 kişi sevmio diyelim, ama bu adamdan 20-30 kişi haz duymuyor,demek ki bu adam da bi sorun var, adminler de ona göre muamele etmesi gerekiyordu şimdiye kadar
O dallamanin 50 tane telegrami bile var balporsugu olarak banlansada başka türlü gene burada, hatta okuyodur yazılariBu ay 4 kez ban yedi süresiz banlanacaktı bu sefer
Boşuna mı sinirim tepemde benim,bunu biz biliyoruz,adminler bilemio ne hikmetseLa balporsugu dediğin Aekrem amk madem multiye ban var anında atılmalı
İnşallah süresiz yemiştir o namussuzLa balporsugu dediğin aekrem amk madem multiye ban var anında atılmalı
Herkes biliyor nasıl bilmiyor multiye ban yoksa canımı sıkana ana avrat söver banlanır multiyle geri gelirim bendeBoşuna mı sinirim tepemde benim,bunu biz biliyoruz,adminler bilemio ne hikmetse
Öyle işte,son cümleni zaten balporsugu yapiyor bu forumda sürekliHerkes biliyor nasıl bilmiyor multiye ban yoksa canımı sıkana ana avrat söver banlanır multiyle geri gelirim bende
İki gün sonra o hesap sınırsız ban yememiş olsun en adi şerefsizim ilk önüme gelene ana avrat sövüp banlanmazsam. Ardından multi açıp yine gelecemÖyle işte,son cümleni zaten balporsugu yapiyor bu forumda sürekli
Sıkıntı yok hep beraberİki gün sonra o hesap sınırsız ban yememiş olsun en adi şerefsizim ilk önüme gelene ana avrat sövüp banlanmazsam. Ardından multi açıp yine gelecem