- 20,994
- 8,397
- 113
Bundan sonra rol için bana at dost ben kaçmam🤭😁La etkinlikte cikti millet rolling bekliyor 🤣🤣
Bundan sonra rol için bana at dost ben kaçmam🤭😁La etkinlikte cikti millet rolling bekliyor 🤣🤣
Son görülme perşembe 09:39Lan piç kurusu versene adamın parasını @Hitman93
300 500 lira alıp kaçınca hayatlarının kurtulacağını sanan bu piçler anasıni bacısını da kiraya verir. Neyse parası verelim bizde kiralayalımSon görülme perşembe 09:39
Gözü kör olasıca bir daha son görülme tarihi değışmedi aliminyumSon görülme perşembe 09:39
Haklisin ama aile kutsaldır dost300 500 lira alıp kaçınca hayatlarının kurtulacağını sanan bu piçler anasıni bacısını da kiraya verir. Neyse parası verelim bizde kiralayalım
Senin benim için kutsal böyleleri için değilHaklisin ama aile kutsaldır dost
Sen benim payımı vermezsen öyle çarptırırsın paraları 😆La etkinlikte kazandi. Ben nerden bilim alip yuruyecegini. Etkinlik odulu bu havadan atmadikki
Bence bu son çare dostDatadan babasinin numarasini buldum arasam mi adam uzulmesin amk
Vay mLan piç kurusu versene adamın parasını @Hitman93
Aleyküm selam ihtiyar. Yaktık gemileri karadan yürütüyoz gelSelamün aleyküm...iyi akşamlar cümleten.
Vay aliminyum
A sSelamün aleyküm...iyi akşamlar cümleten.
Aslm abim hoş geldinSelamün aleyküm...iyi akşamlar cümleten.
Boşa demiyorum yürüyen cinsellik diye..böyle yaya kalırsın..şimdi yürü bakalım )Aleyküm selam ihtiyar. Yaktık gemileri karadan yürütüyoz gel
Sağolasın ridvanim..maçımız başlıyor trt deAslm abim hoş geldin