- 33,829
- 14,788
- 113
@rouge nerdesin
Burdayım@rouge nerdesin
senin dolandırıcı yine girmemiş kesin başına iş aldı bu tip kişilerin başı beladan kurtulmaz sivilde birinin 100 lirasını bile ödemezsen çekip vurabilir esenyurtta hele sigara vermedi diye bıçaklıyorlarKazandık mi dostlar
deplasman 2-1 kazanmışKankalarim mutlu günler 100 TL ye bayiden kupon yaptiydim
Centereal costat- burihiram maçı kaç kaç bitti bakabilir misiniz artık bayiye kadar düştük
1 2 bıttı agacımKankalarim mutlu günler 100 TL ye bayiden kupon yaptiydim
Centereal costat- burihiram maçı kaç kaç bitti bakabilir misiniz artık bayiye kadar düştük
Alt dedik vay aq cepteki 100 TL de gitti geçen ay 100binlik oynardık şimdi bayiden kupon yapiyozdeplasman 2-1 kazanmış
90+5'te yemiş öyle yatmış kuru yer kalmış galiba ondandırAlt dedik vay aq cepteki 100 TL de gitti geçen ay 100binlik oynardık şimdi bayiden kupon yapiyoz
Kim osenin dolandırıcı yine girmemiş kesin başına iş aldı bu tip kişilerin başı beladan kurtulmaz sivilde birinin 100 lirasını bile ödemezsen çekip vurabilir esenyurtta hele sigara vermedi diye bıçaklıyorlar
ömerbaba
Su parasını odeyemedim bro akşama camiden su alıp eve götüreyim bari abdest şart90+5'te yemiş öyle yatmış kuru yer kalmış galiba ondandır
Vay şerrıooooovayömerbaba
Dost siteyi kurdun bizi unuttun .
Parayı bulan uzaklaşır dost sana nasihatDost siteyi kurdun bizi unuttun .
Bu işler böyle Ömer babaParayı bulan uzaklaşır dost sana nasihat
Benim oldu dost 15k verdim ama geri dönüş yapmadı 1 ay sonra 15k vermemi istiyorsan bankamatige gitmem gerekiyor 200 TL takksi parası atar mısın dedi bir daha benimle irtibata geçmediBeyler daha önce forumda borç verip alamadiginiz oldu mu olduysa ne kadar oldu