Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,043
25,706
113
Sevgine layık olmak için elimizden geleni yapacağız zatı muhterem. Senin sevmediğin kişi cehennemlik kesin mübarek insan. 🤣
Muhattab olduğum adam beğenip geçti hayırdır avukat ağzı yokmu adamın yalakalık yapıp bir rol alacağım diye bu cabanida takdir ediyorum neticede geçimini bubislerden tedarikneden adamsın mahocum zamanında niye banlandigini hepimizin bildiği gibi :) o yüzden en azından ben net adamım sevmediğim adama yüzüne söylüyorum yalan yok yalakalık yok :) ama ben sana rol yaptırmam dost o işi geç

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,387
3,217
113
Muhattab olduğum adam beğenip geçti hayırdır avukat ağzı yokmu adamın yalakalık yapıp bir rol alacağım diye bu cabanida takdir ediyorum neticede geçimini bubislerden tedarikneden adamsın mahocum zamanında niye banlandigini hepimizin bildiği gibi :) o yüzden en azından ben net adamım sevmediğim adama yüzüne söylüyorum yalan yok yalakalık yok :) ama ben sana rol yaptırmam dost o işi geç
Ağır olmuş

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,078
8,628
113
Yok o meraklı köfteci