- 1,128
- 1,171
- 113
KAPATTIM ULEN 🔐 @Muroo1988
İnşallah israili haritadan silerlerİran israile 500 balistik füze attı lo
Yok ya onu anlarız olmadı çekerken bir nah çek deriz 😃Googlede alır atar atmasinada,atınca neolacak telefonun caminimi yaliyacaksin..bu nasıl fantazi tusubasa )
Mıraddddddd dükkana sahip çık loKAPATTIM ULEN 🔐 @Muroo1988
Olmaz dost hala şüphen var bende çok merak ediyorum da ondan haberim olsunNiye haberin olsun böyle şeyler habersiz olur. O değil de ne derler acaba tersleme olur mu ki
29 yıldır hiçbir şey yok kız eli bile tutmadım artık sınırlarımi zorluyorum 😃Googlede alır atar atmasinada,atınca neolacak telefonun caminimi yaliyacaksin..bu nasıl fantazi tusubasa )
Bakalım artık yazan olursa dicem ama biraz da utanıyorum 😃Olmaz dost hala şüphen var bende çok merak ediyorum da ondan haberim olsun
Vallami ,haber izlemiyordum artık,,bı bakalım,,etkisi ne olmus..MK bı avuç serefsizler,, kana buladı müslüman camiasınıİran israile 500 balistik füze attı lo
Seninkinide
Atımmı y resmiSelam bu wp temsilcisi kadınlardan nud istesek atan olur mu? Hiç nud atanim olmadı. Sitenize yatırım yapacam ama sizden bir ricam olacaktı bana nud atabilir misiniz desem çok mu abartmış olurum.
Sen nerdedirGooglede alır atar atmasinada,atınca neolacak telefonun caminimi yaliyacaksin..bu nasıl fantazi tusubasa )
Ya varya izlemek istemiyomVallami ,haber izlemiyordum artık,,bı bakalım,,etkisi ne olmus..MK bı avuç serefsizler,, kana buladı müslüman camiasını
500 e yakn balistk füze demir kubbe yetişemedi füzelereVallami ,haber izlemiyordum artık,,bı bakalım,,etkisi ne olmus..MK bı avuç serefsizler,, kana buladı müslüman camiasını
Bı rol cikarmi gardasim,,kafamız dagilsinMıradddddd @Muroo1988
izliyemiyirum zaten,ciğerim daglaniyor,,6aydir haberlerden uzağım..yürek dayanmıyorYa varya izlemek istemiyom
bu parasızlık varyaYa varya
Biz buradayım dostNeredesiniz Nereye gittiniz
Adam yaBiz buradayım dost
Ay ışığı altında şeytanla şans ediyoruz sende gelNeredesiniz Nereye gittiniz