Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,741
3,256
113
Bu konuya hiç yazmamışım burda ne dalga dönüyor tanıdık varmi burda

TitanEnsaladus

Forza San Marino Kaderimiz Aynı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,567
18,234
113
Beyler oncelikle burasi muronun mekani daha önce hic yaz yazmadim cok eski tanıdik olsa dahi

@Beşiktaş ile @Malatyali44 ikisi de cok sevdigim dosttur.

Bi kac nedenden dolayi anlasamamislar olabilir ama soylemler kırıcı olmus malesef

Bu konuda malatyali özcan dostumuz biraz yalniz kalmis alinan mesajlardan ve emojilerden

Haksızlik karsisinda susmamak gerek ayrica
Ben bu iki insana da kefilim, esprili ve ikisi de delikanlidir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,894
14,835
113
Beyler oncelikle burasi muronun mekani daha önce hic yaz yazmadim cok eski tanıdik olsa dahi

Bi kac nedenden dolayi anlasamamislar olabilir ama soylemler kırıcı olmus malesef

Bu konuda malatyali özcan dostumuz biraz yalniz kalmis alinan mesajlardan ve emojilerden

Kral Benim konuda tartışmasınlar benim konu kapanacak m

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,840
13,044
113

Boskoy

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,232
8,029
113
Selam bu wp temsilcisi kadınlardan nud istesek atan olur mu? Hiç nud atanim olmadı. Sitenize yatırım yapacam ama sizden bir ricam olacaktı bana nud atabilir misiniz desem çok mu abartmış olurum.
Googlede alır atar atmasinada,atınca neolacak telefonun caminimi yaliyacaksin..bu nasıl fantazi tusubasa ;))