- 20,994
- 8,397
- 113
7 yıldır kupon tutturamiyoruz
Kral Benim konuda tartışmasınlar benim konu kapanacak mBeyler oncelikle burasi muronun mekani daha önce hic yaz yazmadim cok eski tanıdik olsa dahi
@Beşiktaş ile @Malatyali44 ikisi de cok sevdigim dosttur.
Bi kac nedenden dolayi anlasamamislar olabilir ama soylemler kırıcı olmus malesef
Bu konuda malatyali özcan dostumuz biraz yalniz kalmis alinan mesajlardan ve emojilerden
Haksızlik karsisinda susmamak gerek ayrica
Ben bu iki insana da kefilim, esprili ve ikisi de delikanlidir
Sanmam kapanmaz kolay kolayKral Benim konuda tartışmasınlar benim konu kapanacak m
BoskoyBeyler oncelikle burasi muronun mekani daha önce hic yaz yazmadim cok eski tanıdik olsa dahi
@Beşiktaş ile @Malatyali44 ikisi de cok sevdigim dosttur.
Bi kac nedenden dolayi anlasamamislar olabilir ama soylemler kırıcı olmus malesef
Bu konuda malatyali özcan dostumuz biraz yalniz kalmis alinan mesajlardan ve emojilerden
Haksızlik karsisinda susmamak gerek ayrica
Ben bu iki insana da kefilim, esprili ve ikisi de delikanlidir
Sana yeni konu açarız abe heyranKral Benim konuda tartışmasınlar benim konu kapanacak m
Boskoy promo kod exBoskoy
Ne yaptın emmimBoskoy promo kod ex
Eve gidiyorum yorgunum umutsuzum kedilerimi özledim dayıNe yaptın emmim
Seninkinide kapatıyımmıYorgun kral
AdammmmYorgun kral
Yok dost ne abartmasi çekinmeden sor atarsa haberim olsunSelam bu wp temsilcisi kadınlardan nud istesek atan olur mu? Hiç nud atanim olmadı. Sitenize yatırım yapacam ama sizden bir ricam olacaktı bana nud atabilir misiniz desem çok mu abartmış olurum.
Googlede alır atar atmasinada,atınca neolacak telefonun caminimi yaliyacaksin..bu nasıl fantazi tusubasa )Selam bu wp temsilcisi kadınlardan nud istesek atan olur mu? Hiç nud atanim olmadı. Sitenize yatırım yapacam ama sizden bir ricam olacaktı bana nud atabilir misiniz desem çok mu abartmış olurum.
Niye haberin olsun böyle şeyler habersiz olur. O değil de ne derler acaba tersleme olur mu kiYok dost ne abartmasi çekinmeden sor atarsa haberim olsun