Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,836
13,044
113
Muhattab olduğum adam beğenip geçti hayırdır avukat ağzı yokmu adamın yalakalık yapıp bir rol alacağım diye bu cabanida takdir ediyorum neticede geçimini bubislerden tedarikneden adamsın mahocum zamanında niye banlandigini hepimizin bildiği gibi :) o yüzden en azından ben net adamım sevmediğim adama yüzüne söylüyorum yalan yok yalakalık yok :) ama ben sana rol yaptırmam dost o işi geç
Ferooom esdınnn beeee

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,616
6,140
113
Koko satacak polisten hızlı kacabilecek İzmir'in ara sokaklarını bilen kişiler aranıyor
İletişim dm

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,432
7,973
113
Muhattab olduğum adam beğenip geçti hayırdır avukat ağzı yokmu adamın yalakalık yapıp bir rol alacağım diye bu cabanida takdir ediyorum neticede geçimini bubislerden tedarikneden adamsın mahocum zamanında niye banlandigini hepimizin bildiği gibi :) o yüzden en azından ben net adamım sevmediğim adama yüzüne söylüyorum yalan yok yalakalık yok :) ama ben sana rol yaptırmam dost o işi geç
Ahahaha 🤣 🤣 hiç güleceğim yoktu fazla federal filmler izleme Beşiktaşli Maho kim Cuta dost bana roll yaptırıyor diye senin gibi bazılarının acayip zoruna gidiyor. Zorunuza gittigi icin benim de çok hoşuma gidiyor bu. O adam kimin ne olduğunu iyi bilir merak etme sen. Seni yok sayıyorum artık cevap vermeye bile değmezsin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,043
25,706
113
Ahahaha 🤣 🤣 hiç güleceğim yoktu fazla federal filmler izleme Beşiktaşli Maho kim Cuta dost bana roll yaptırıyor diye senin gibi bazılarının acayip zoruna gidiyor. Zorunuza gittigi icin benim de çok hoşuma gidiyor bu. O adam kimin ne olduğunu iyi bilir merak etme sen.
Sorun yok en azından benim maddi durumumu burada bilen arkadaşlar var senin o konuda elime şu dokemeyecegin bir gerçek var cunta ya gelince senden adam olduğu konusu tartışmaya kapalı ama benim seviyeme yetisirmi ona bakacağız

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,387
3,217
113
Sorun yok en azından benim maddi durumumu burada bilen arkadaşlar var senin o konuda elime şu dokemeyecegin bir gerçek var cunta ya gelince senden adam olduğu konusu tartışmaya kapalı ama benim seviyeme yetisirmi ona bakacağız
Gol mü

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
1,171
113
Aksjkskdjdkx

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,043
25,706
113
Ayricaa bir konuda seni takdir ettim yeke yek savaşta ezilecegini bildiğin bir savaşa yalnız girmiyorsun önüne arkana adamlar aliyorsunen azından seviyenin farkındasın ben kendimi savunurum sen cunta yi onu bunu para veren herkesi

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
1,171
113
Lan olum çıkarttırmayın bana paraları vururum masaya