- 33,829
- 14,788
- 113
Iki kere üst olurbeyler bura yeri değil biliyorum da size akıl danısacam bu maç il ceyrek nolur sizce bi toplu fikir salsanız Ekli dosyayı görüntüle 669025
Iki kere üst olurbeyler bura yeri değil biliyorum da size akıl danısacam bu maç il ceyrek nolur sizce bi toplu fikir salsanız Ekli dosyayı görüntüle 669025
Adamsınız Allah'ın selamı üzerine de olsun
aynen banada rolll takip edip ekmemizi çikaralim diyoruz yancılardan firsat olmuyor yancı ve yalaklar kendi çevrelerine veriyor verdiriyor tek tabanca takiliyoruz parasiz kaliyoruz ne olacak bu gidisatSponsor lazımm 😄
Vallahi ben de bilmiyorum ya bir bayis yapamadıkaynen banada rolll takip edip ekmemizi çikaralim diyoruz yancılardan firsat olmuyor yancı ve yalaklar kendi çevrelerine veriyor tek tabanca takiliyoruz parasiz kaliyoruz ne olacak bu gidisat
parasiz kalınca çırpinmakdan nefret ediyorum borc al ver olayina giriyorum ondada duzen bozuluyor kazanamayinca surekli aldigin adam tribe giriyorVallahi ben de bilmiyorum ya bir bayis yapamadık
Evet borc alınmazparasiz kalınca çorpinmakdan nefret ediyorum borc al ver olayina giriyorum ondada duzen bozuluyor kazanamayinca surekli aldigin adam tribe giriyor
yook asil borc alinir sans parasi alinmaz bugun 100tl sans veren adam seni satın almiş gibi davranir en temizi borc al gününde verEvet borc alınmaz
Onu yapan adamı syook asil borc alinir sans parasi alinmaz bugun 100tl sans veren adam seni satın almiş gibi davranir en temizi borc al gününde ver
ben ayin 1inde kimden ne aldiysam veriyormOnu yapan adamı s
Bir baba yigit çıkıp da masayı eline vurmuyor ki rol yapım
Kral ben elimi uyagimi çektim artık. Geçen veda mesajı yayınladım ama konu silindi. Bıraktım temelli 5 gündür elimi dahi sürmedim surmemde bu saatten sonra@kaybeden63 Nerelerdesin Kral görünmüyorsun Hiç ya
Vallahi Görmedim Kral işin gücün rast gitsin inşallah da bulaşmazsınKral ben elimi uyagimi çektim artık. Geçen veda mesajı yayınladım ama konu silindi. Bıraktım temelli 5 gündür elimi dahi sürmedim surmemde bu saatten sonra
İnsaalaah dewami gelir kardeşim..bol sabirlarKral ben elimi uyagimi çektim artık. Geçen veda mesajı yayınladım ama konu silindi. Bıraktım temelli 5 gündür elimi dahi sürmedim surmemde bu saatten sonra